Ana sayfa Sosyal Medya Maraşlı’nın Mahur’u Alina Boz’dan fanları coşturan poz!

Maraşlı’nın Mahur’u Alina Boz’dan fanları coşturan poz!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Atv’de Pazartesi akşamları yayınlanan Maraşlı dizisinde Burak Deniz ile kamera karşısına geçen Alina Boz, izleyenleri mest etmeye devam ediyor. Oyunculuğu ile adeta karakteri yaşayan ve Mahur rolüne çok yakıştırılan Boz, partneri Burak Deniz’in bile ‘Mahur olmak için doğmuş’ övgüsünü alıyor.

Alina Boz, Paramparça ile dikkatleri çektiği diziden sonra farklı yapımlarda rol aldı ve o günden beri hayran kitlesini büyüterek geliyor.

Genç oyuncu, son yılların dikkat çeken isimleri arasında yer alırken, Maraşlı dizisiyle de ayrı bir beğeni toplamakta. Netflix’te ekrana gelen Aşk 101 dizisinin ardından yeniden ekrana dönen Alina Boz, güzelliği ile de hayranlarının markajında.

Oyuncu ayrıca çeşitli dergilere kapak olmaya devam ediyor. Alina Boz, özel hayatını gözlerden uzak yaşarken, oyunculuğuyla ön planda olan bir isim.

Sosyal medyayı çok etkin olmasa da hayranlarını da habersiz bırakmayacak yoğunlukta kullanan Boz, son olarak instagram sayfasından aşağıdaki paylaşımları yaptı.

Oyuncunun fotoğraf sanatçısı Şakir Yıldırım’a verdiği pozlar, hayranlarının da büyük beğenisini kazandı… Sosyal medyada beğeni yağdırılan iki pozuyla işte Alina Boz…

Maraşlı'nın Mahur'u Alina Boz'dan fanları coşturan poz! 8

Maraşlı'nın Mahur'u Alina Boz'dan fanları coşturan poz! 9