Ana sayfa Dizi Fragmanları Maria ile Mustafa dizisinde duygular karıştı, gözyaşı dinmiyor!

Maria ile Mustafa dizisinde duygular karıştı, gözyaşı dinmiyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Pazar akşamları izleyicilerle atv ekranında buluşmakta olan Maria ile Mustafa dizisinde başrollerde Hilmi Cem İntepe ile Jessica May bulunuyor. İki genç oyuncunun başarılı uyumu ile dikkat çeken dizinin çekimleri Kapadokya’nın muhteşem güzelliğinde yapılıyor.

Dizinin hikayesinde ise Maria ile Mustafa’nın kaderine ayrılık düştü. Birbirlerinden uzaklaşan ikili, şimdi hüznü yaşıyor. Maria’nın gözyaşları ise bu ayrılık sonrası dinmeyecek gibi.

Reytingleri ile orta seviyede yer alan, hikayesiyle ise daha çok izleyiciye ulaşması beklenen bir yapım Maria ile Mustafa. Ancak başladığında bu yana dizi bir türlü büyük çıkışını yapamadı. Yine de kemik bir izleyici kitlesi bulunan dizinin, atv’nin de desteği ile ayakta kaldığını görüyoruz.

Maria bebeğini aldırdı mı? İzleyiciler bu sorunun yanıtını merak ediyor. 29 Kasım Pazar akşamı yayınlanacak olan Maria ile Mustafa dizisinin 13.bölümünden 2. fragmanı videoda bulabilirsiniz.

Peki 13.bölümde hangi konular öne çıkacak? İşte bazı detaylar: Mustafa, Maria’nın kendisine öfkelenip bebeği aldırdığını ve memleketine döneceğini öğrenir. Mustafa Maria’yı affedebilecek midir?

Nadire, Nihat’ın kendisinden uzaklaşma sebebinin hastalık olduğunu öğrenir. Nihat’ın verdiği tepki ise Nadire’nin yıkımına sebep olur.

Nisan, Rüzgar’la evlenip Yalçınoğlu eve yerleşmişken hiç beklemediği bir tepkiyle karşılaşacaktır. Bu evlilik için ailesini bile karşısına alan Nisan bu evde yaşadığı şeylere dayanabilecek midir?

Boşanmayı kabul etmek zorunda kalan Gonca Maria’ya iyice bilenmiştir. Onun ortadan kalkmasını istemektedir. Gonca’nın Galip’le yaptığı tehlikeli plan nelere mal olacaktır?

Mustafa’ya iyice bilenen Galip bu kez çok daha büyük oynayacaktır. Maria ile Mustafa’nın en mutlu gününü cehenneme çeviren bu plan, herkes için büyük bir travmaya sebep olur.