Ana sayfa Dizi Fragmanları Maria ile Mustafa dizisinde öfke büyüyor, bu işin sonu kötü bitecek!

Maria ile Mustafa dizisinde öfke büyüyor, bu işin sonu kötü bitecek!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – atv ekranlarının sevilen dizilerinden Maria ile Mustafa, pazar akşamları izleyicilerle buluşmaya devam ediyor. atv’de yayınlanan dizinin ilk 5 bölümü geride kaldı. 6. yeni bölüm 11 Ekim’de yayınlanacak. Yeni bölümden ilk görüntüler paylaşıldı.

Maria,aşkı için savaşmak zorunda olduğunu çok iyi biliyor. Kaçmayı, saklanmayı düşünmüyor. Cesurca aşkının peşinden gitmeye karar veriyor. Gonca ise çok öfkeli ve çok hırslı. İntikamı büyüyor ve öfkesi giderek artıyor. Dizinin 6.bölümünde de Gonca karakteri, Maria’nın hamile olduğunu öğrendikten sonra ortalığı yakacak gibi duruyor.

“Mustafa senden daha iyisini hak ediyor” sözüne çıldıran Gonca’nın kapı dışarı ettiği yardımcısını yerlere atması da öfkesinin bir sonucu… Maria ise “Aşkım için savaşmayı, bir korkak gibi kaçmaya tercih ederim” diyerek Gonca ile savaşta geride durmayacağını gösteriyor.

Gonca’nın Maria’nın hamile olduğunu öğrenmesi sonrasında neler yapabileceğini izleyici bile kestiremiyor. Tuğba Tutuğ’un Gonca karakterinde çok başarılı olduğu ve izleyicileri de gıcık ettiğini bir kenara not edelim.

İşte Maria ile Mustafa dizisinin 6. bölüm fragmanı: