Ana sayfa Dizi Fragmanları Baraj dizisinde bir şeylerin değişme zamanı geldi!

Baraj dizisinde bir şeylerin değişme zamanı geldi!

tarafından ker_def

Fox TV ekranında izleyicilerle Salı akşamları buluşmakta olan Baraj dizisinde 8. yeni bölüm yarın akşam yayınlanacak. Biran Damla Yılmaz, Feyyaz Duman, Burak Yörük ve Sumru Yavrucuk’un başrollerinde yer aldığı dizinin yeni bölümünde neler olacağı ile ilgili detaylar ortaya çıktı.

Reyting sorunu yaşayan dizilerden olan Baraj, bu hafta Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz’ın da başlayacağı düşünülür ise, zorlu bir mücadelenin içinde var olma savaşı veriyor. Peki dizinin yeni bölümünde neler olacak? Nazım, artık Tarık ve Nehir durumuna dayanamıyor. Peki ne yapacak? Artık bir şeylerin değişme zamanı geldi mi? 6. yeni bölümden detaylar şöyle:

Nazım; Tarık ve Nehir’in yakınlaşmasına artık dayanamaz. Nehir’e tanıştıkları internet sitesinden mesaj yazarak bütün gerçekleri itiraf eder. Nehir’in mesajı görmesi an meselesidir. Tarık, Nehir’le yakınlaşmasının etkisindedir. Ancak bir taraftan onunla kaçmak isteyen Zahra diğer taraftan kızıyla evlenmesi için baskı yapan Kemal Bey arasında iyice sıkışmış durumdadır.

Baraj dizisinde bir şeylerin değişme zamanı geldi! 7

Tüm baraj çalışanları için organize edilen yemekli eğlencede Tarık, Zerrin’den Nehir’in dolandırıcı olduğunu öğrenir.

Tarık sinirle Nehir’in yanına gider. Nehir’e Nazım olmadığı gerçeğini söyler. Sert konuşur. Nehir yıkılır. Her şeyden habersiz Nazım, Nehir’in karşısına çıkar.