Ana sayfa Dizi Haberleri Masal bitti, uyan artık! Sen Anlat Karadeniz’de Vedat, Nefes’i çaresizliğiyle tehdit edecek!

Masal bitti, uyan artık! Sen Anlat Karadeniz’de Vedat, Nefes’i çaresizliğiyle tehdit edecek!

tarafından zk zk
Televizyongazetesi/Analiz
Dün akşam Atv ekranlarında 33. bölümü yayınlanan Sen Anlat Karadeniz dizisinde Nefes, Osman Hoca’nın önünde kötü bir sürprizle karşılaştı.

Başrollerinde Ulaş Tuna Astepe, İrem Helvacıoğlu’nun oynadıkları dizide Nefes, Yiğit’in ateşlenmesiyle Tahir ile birlikte onu hastaneye götürdü.

Hastanede serum takılan Yiğit’in çok terlemesi üzerine eve gidip eşyalarını almak istedi. Ancak evde onu kötü bir sürpriz bekliyordu.

Vedat, Nefes’in kaldığı evi öğrenmiş ve O’nu bekliyordu. Nefes, Vedat’ı gördüğünde bir an kalakaldı. “Hoşgeldin karıcım” diye seslenen Vedat, Nefes’i şok etti.

Masal bitti, uyan artık! Sen Anlat Karadeniz'de Vedat, Nefes'i çaresizliğiyle tehdit edecek! 7

Bölüm finali bu sahneyle oldu ve 34. bölüm tanıtımı da hemen ardından yayına girdi.

Vedat, Kaleliler’in evinden çıkmak zorunda kalan Nefes’in çaresizliğinden yararlanmaya çalışıyordu.

Nefes, eline aldığı bıçakla, üstüne yürüyen Vedat’ı durdururken o da Nefes’e “Masal bitti, artık uyan, artık geldik, yolun sonuna, burası son durak, yaşayan hiç kimsenin memnun olmadığı, hiç birimizin değiştiremeyeceği hayatın katı gerçeklerine hoş geldi, günaydın karıcığım” sözleriyle onu köşeye sıkıştırmaya çalışacak.

İşte 44. bölüm tanıtımı:

SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?
Karadeniz’e sığınan Tahir fırtınada kaybolur. Nefes, kaçırdığı tekneyle Tahir’in peşine düşer. Nefes Tahir’i bulabilecek mi yoksa Karadeniz sevdalarına mezar mı olacak?

Nazar, ailesini tercih edip Murat’a sırt çevirirken Murat ısrarcıdır. Körkütük sarhoş halde Nazar’ın kapısına dayanan Murat’a Nazar ne cevap verecek?

Tahir’den ayrı kalmaya dayanamayan Yiğit yataklara düşer. Tahir ve Nefes, Yiğit için seferber olurken Vedat ayrılık haberini almıştır. Nefes oğlu için çırpınırken, Vedat bu ayrılıktan nasıl faydalanacak?