Ana sayfa Sosyal Medya Maskeli ve bandanalı Demet Özdemir! En doğal haliyle Hilal Altınbilek! Şahika’ya laf atan Nesrin Cavadzade!

Maskeli ve bandanalı Demet Özdemir! En doğal haliyle Hilal Altınbilek! Şahika’ya laf atan Nesrin Cavadzade!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Ekranların sevilen dizilerinin sevilen oyuncuları, sosyal medyadan yaptıkları paylaşımlarla da dikkat çekiyorlar. Şu anda üçü de dizileriyle ekranda olan Demet Özdemir, Hilal Altınbilek ve Nesrin Cavadzade’nin son paylaşımlarına bir göz atalım… İlk sırada Doğduğun Ev Kaderindir’de oynayan Demet Özdemir var…

Özdemir, daha önce rol aldığı romantik komedi dizilerinin ardından bu kez de dram dizisiyle başarısını katlıyor. Genç oyuncu, kariyer basamaklarını sakin ve emin adımlarla tırmanmakta.

Rol aldığı dizilerin yurtdışına da satılmasıyla yabancı hayran sayısını da büyüttü. Özellikle İtalya’da çok sevilen bir isim olmayı da başardı.

Demet Özdemir, sosyal medyadan da ilgiyle takip edilen bir isim. Oyuncunun instagram paylaşımları, hayranlarının ilgiyle izledikleri içeriklerle renkleniyor.

Son olarak yaptığı paylaşımlardan ikisi aşağıda. Oyuncu, dizinin setinden fırsat bulduğu bir günde cilt bakımı yapıyor. Yüzüne maske süren Özdemir, bu halini de hayranları ile paylaşmış.

Maskeli ve bandanalı Demet Özdemir! En doğal haliyle Hilal Altınbilek! Şahika'ya laf atan Nesrin Cavadzade! 10

Bir başka paylaşımında ise bu kez arabada ve trafikte olduğu görülüyor oyuncunun. Saçına taktığı bandanası ile güzelliğiyle de beğeni topladı…

Maskeli ve bandanalı Demet Özdemir! En doğal haliyle Hilal Altınbilek! Şahika'ya laf atan Nesrin Cavadzade! 11

Hilal Altınbilek ise atv’nin sevilen dönem dizisi Bir Zamanlar Çukurova’nın yıldızı. Oyuncu, Züleyha karakteriyle ekranlara geliyor ve dönem kıyafetleri içinde zarifliği ve güzelliğiyle dikkat çekiyor.

Başarılı oyunculuğu ile kariyerinde önemli bir yer tutan diziyle birlikte hayran kitlesini de büyüttü. Sosyal medyadan yaptığı paylaşımlarla da takipçilerini mutlu ediyor. Aşağıda ise dizinin setinde karavanda çektiği bir pozu var.

Hilal Altınbilek’in, makyajsız fotoğraf çektirmeyen ünlüler inat henüz makyajı ve saçı yapılmadan öncesi en doğal hali görünüyor… Oyuncu bu pozuyla kompleksiz olduğunu da ortaya koymuş oluyor adeta…

Maskeli ve bandanalı Demet Özdemir! En doğal haliyle Hilal Altınbilek! Şahika'ya laf atan Nesrin Cavadzade! 12

Yasak Elma dizisinde oynadığı Şahika karakteri ile gündemde olan Nesrin Cavadzade de hatırı sayılır bir hayran kitlesine sahip. Oyuncunun rol aldığı sinema filmleri ve dizilerini büyük bir dikkatle takip eden bir kitle var.

Cavadzade, Yasak Elma’da izleyiciye ters köşe yaptıran bir karateri oynuyor. Başarılı oyunculuğu ile Şahika’ya hayat vermekte.

Oyuncu, Şahika karakteriyle o kadar eğleniyor ki duygularını saklayamıyor ve instagram paylaşımlarına da ekliyor. Herkesi şoke eden 103. bölümde Yıldız’ın kabus gördüğü o sahnelerde Şahika da kıyafetiyle, konuşmalarıyla, hayata bakışıyla normal bir insana dönüşmüştü.

Ancak her şeyin bir kabus olduğu ortaya çıkınca Şahika yine ‘yılan’ hallerine döndü! Yine o rüküş, entrikacı, ölümcül rolüne geri dönen Şahika için Nesrin Cavadzade de ‘özüme döndüm’ yorumuyla gülümsetiyor…

Maskeli ve bandanalı Demet Özdemir! En doğal haliyle Hilal Altınbilek! Şahika'ya laf atan Nesrin Cavadzade! 13