Ana sayfa Dizi Fragmanları Teşkilat’a direnen Kefaret dizisinde teklif kabul gördü!

Teşkilat’a direnen Kefaret dizisinde teklif kabul gördü!

tarafından ker_def

4 Nisan Pazar akşamı Fox TV ekranında yayınlanacak olan Kefaret dizisinin 20. yeni bölümünde neler yaşanacağı merakla bekleniyor. İlk 4 bölümü reyting rekorları ile geçen Teşkilat dizisi nedeniyle, pazar günü dizi rekabetinde Kefaret dizisi dışındaki yapımlar büyük zarar gördü. Hatta Arıza için Show TV final kararı almak durumunda kaldı. Hercai ve Menajerimi Ara dizilerinin durumu da sıkıntıda.

Kefaret dizisi Teşkilat’ın muhteşem çıkışına rağmen halen ayakta ve ortalamanın üzerinde reytingler almaya devam ediyor. Kısmen izleyici kaybı yaşasa da Kefaret’in güçlü hikayesi ve etkileyici oyunculuk performansları ile hala güçlü bir izleyici grubunu peşinden sürükleyebilmesi çok önemli bir detay…

Kefaret dizisinin 20. yeni bölümünde de yine önemli olaylar yaşanacak. Özellikle de Zeynep’i kurtarmak için Sinan’ın Arzu’ya yapacağı teklif öne çıkacak. Arzu’nun kabul edeceği bu teklif neleri içeriyor, ne sonuçlar doğuracak yeni bölüm bu noktada izleyicinin çok ilgisini çekecek.

Teşkilat'a direnen Kefaret dizisinde teklif kabul gördü! 7

İşte Kefaret dizisinin 20. bölümünde yaşanacakların detayı ve yeni fragman:

Sinan hapishanede hayatta kalma mücadelesi veren Zeynep’i kurtarabilmek için Arzu’nun teklifini kabul eder. Fulya temize çıkıp evine dönerken Sinan hapishaneden kaçırdığı Arzu ile birlikte Zafer’i aramaya başlar. Kadir oğlunun kumarda kaybettiği paralar nedeniyle ölüm tehdidi alması üzerine üzüntüden hastanelik olur.

Zafer adalete teslim edilirken Sinan sözünü tutar ve Arzu’nun kaçmasına göz yumar. Zeynep, Zafer’in suçunu itiraf etmesi ile özgürlüğüne kavuşurken Sinan, Arzu’yu kaçırarak suç işlediği için istifa eder. Zeynep hayatındaki bütün ağırlıklardan kurtulma niyetiyle döndüğü evinden ilk iş olarak Meltem’i kovarken Sinan da kaçan Arzu’nun peşine düşer.