Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri MasterChef Türkiye yarışmasında büyük olay vardı! Bu kadarı da çok fazla!

MasterChef Türkiye yarışmasında büyük olay vardı! Bu kadarı da çok fazla!

tarafından ker_def

MasterChef Türkiye’de diskalifiye şoku yaşandı! Murat, MasterChef olma hayallerine veda etti! Ancak yaşanan olaylar sadece ekran ile sınırlı kalmadı. Murat’ın ekran gerisinde de büyük sorun çıkardığı bizzat şefler tarafından anlatıldı. Murat, ne yaptı? Neden diskalifiye edildi? İşte bu sorular sorulmakta.. Detayları haberimizde bulabilirsiniz. Ayrıca videodan da izleyebilirsiniz.

MasterChef Türkiye yarışmasının 13 Kasım Salı günü ekrana gelen 22. Bölümünde yarışmacılar jüri üyeleri Murat’a çok büyük tepki gösterdi.

Murat’ın yaptıklarının MasterChef Türkiye yarışmasına yakışmadığını belirten jüri üyeleri bir süre sabrettiklerini, düzeleceğini düşündeklerini ve Murat’ı kazanmak istediklerini ancak bunda başarılı olamadıklarını belirttiler.

Jüri üyelerinin sürekli uyardığı Murat, 22. bölümde de yine ana konulardan birisiydi.

Programın disiplinini bozmakla suçlanan Murat, yarışmanın en temel özelliklerinden birisine uymadığı için diskalifiye edildi.

Şefler bu kararı almanın kendileri için de kolay olmadığını belirtirken, önemli bir ayrıltı da verdi.

Somer Sivrioğlu, şu açıklamayla konuyu detaylandırdı:

“Bu kararı almak bizim için de kolay değil tabii ki. Ama sadece ekran önünde değil, ekran arkasında olan olaylar. Sadece bize jüriye değil, size de yapılan davranışlar, endüstrideki diğer arkadaşlarımıza, büyüklerimize yapılan davranışlar… Kontrolsüz bir güç ve hiçbir şekilde uyarılara kulak asmayan bir tavır. Bizi sonuçta böyle bir karar almaya itti.”