Ana sayfa TV Programları MasterChef Türkiye yarışmasında heyecan yükseldi!

MasterChef Türkiye yarışmasında heyecan yükseldi!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – TV8 ekranında 3. sezonuyla izleyicilerin karşısına çıkmaya hazırlanan MasterChef Türkiye yarışmasında hazırlıklar tüm hızıyla devam ediyor. Kanalın en önemli yapımlarıdan olan yemek yarışması, aldığı reytinglerle de geçtiğimiz 2 sezonda başarısını kanıtlamıştı.

TV8’in heyecan dolu yemek yarışması MasterChef yeni sezonda da tüm hızıyla devam ediyor. Dünyaca ünlü şefler Mehmet Yalçınkaya, Somer Sivrioğlu ve Danilo Zanna’nın karşısına çıkacak yarışmacılar, adeta ecel terleri döküyor. Yeni yarışmacıların ilginç özellikleri ve hayat hikayeleri de izleyicileri çok etkileyecek.

Peki kendilerinden istenen yemekleri, servis edilebilir hale getirmek için tüm gayretlerini ortaya koyan yarışmacılardan hangileri geçer not alacak?

17 Temmuz Cuma günü başlayacak olan heyecan ve gerilim dolu yarışmanın ilk bölümünde neler olacağının detayları da ortaya çıkıyor. Yeni yarışmacılar ve yeni yemekler ile MasterChef Türkiye daha ilk bölümden izleyicilerini saracaktır. İşte 1. bölümden 2. fragman: