Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri MasterChef Türkiye’den kovulan Murat Özdemir’in yaptıkları bir kurgu muydu?

MasterChef Türkiye’den kovulan Murat Özdemir’in yaptıkları bir kurgu muydu?

tarafından ker_def

tv8 ekranında izleyicilerle buluşmaya devam eden MasterChef Türkiye yarışmasının 22. bölümünde diskalifiye edilerek programdan gönderilen fenomen Murat Yıldırım, Kanal D ekranında izleyicilerle buluşan 2. Sayfa programına telefon bağlantısı ile katıldı.

Müge Dağıstanlı ve Gülşen Yüksel Salt’ın sorularını yanıtlayan Murat, programda yaptıkları nedeniyle herkesten özür diledi.

Murat Özdemir, “Biraz şımardım galiba, tamamen şımarmışım. Olmayacak işler yapmışım. Hatta o ampülün içine girmişim. Ben öyle bir kişi değilim. Tamamen trol yapıyorduk, insanları güldürelim dedik. Galiba dozunu kaçırdık, herkesten özür dilerim” açıklamasını yaptı.

Bir kızı ve eşi olduğunu hatırlatan Murat Özdemir, onlar dışında hiçbir şeyin kendisi için önemli olmadığına vurgu yaptı.

Acun Ilıcalı’nın Survivor yarışmasından kendisini çıkarttığı ile ilgili iddialara da yanıt veren Murat, “Eğer Acun abi vazgeçtiyse bir bildiği vardır. Acun Babayı çok severim, doğru yapmıştır” ifadeleri ile dikkat çekti.

Diskalifiye edildiğinin kendisine söylenmediğini ve bunu televizyonda programı izlerken öğrendiğini anlatan Murat, çekime gitmeyi beklerken yayında durumu öğrenince bu duruma bozulduğunu da ifade etti.

Fransızca ve İngilizce bildiğini, geçmişinde önemli görevler alan kültürlü birisi olduğunu söyleyen Murat Özdemir, MasterChef Türkiye yarışmasıyla ilgili farklı bir iddiayı da gündeme getirdi.

“Önce beni jüri olarak söylediler, sonra ‘sen yarışmacı ol’dediler. Ben de öyle yaptım. Ben yarışmacı olacak adam mıyım, o kadar çaylağın içerisinde olur mu?” sözleriyle de agresif bir tutum sergiledi.

Murat, MasterChef Türkiye yarışmasındaki bu garip hallerinin bir kurgu olup olmadığı noktasında da kendisinden bu tür bir davranış sergilemesinin istenmediğini de belirterek, iddiayı yalanlamış oldu.

“İnsan hayatında böyle kötü anlar olabiliyor. Bu da benim kötü anlarımdan bir tanesi. Bir daha olmaz, özür dilerim” açıklamasında bulunan Murat Özdemir, Ortaköy’de dayak yediği iddiasının da doğru olmadığını sözlerine ekledi.

Yemekteyiz programına kızının Onur Büyüktopçu ile tanışmak istemesi üzerine katıldığını anlatan Murat Özdemir, “Pişman değilim dünya aşçı gördü en azından” diyerek iddialı bir söz daha söyledi.