Ana sayfa TV Programları Masterchef Türkiye yeni sezonu için TV8’den büyük hazırlık!

Masterchef Türkiye yeni sezonu için TV8’den büyük hazırlık!

tarafından sevda

Televizyongazetesi.com/Detay – TV 8 ekranlarının sevilen yarışma programı MasterChef, 1 Temmuz Cuma akşamı  6. sezonuyla ekranlardaki yerini aldı.  Birbirinden yetenekli aşçı adaylarının kıyasıya yarıştığı programın jüri üyeliklerini Türk şefler Mehmet Yalçınkaya, Somer Sivrioğlu ile İtalyan şef Danilo Zanna yapıyor.

TV eleştirmeni Sina Koloğlu, yeni sezonda MasterChef Türkiye’nin hem içerik (seçilen isimler) hem de stüdyosu ile çok konuşulacak bir program olacağına dikkat çekti.

Yeni stüdyonun 1000 metrekareden büyük ve yarışmacıların ilk tur eleme stüdyosu ile röportaj verdikleri stüdyoların ayrı olduğunu belirten Sina Koloğlu program ile ilgili yazısında şu ifadeleri kullandı; “Büyük stüdyonun içindeki yarışmacı izleme balkonu da yenilendi. Tamamı çelikten yapılan balkon, 25 metre genişliğinde bir alan olacak. Stüdyonun ışıklandırılması da bu yeni yapıya göre üretildi ve monte edildi. TV 8 cephesi ‘Türkiye’de bir TV programında kullanılan en büyük ve son teknoloji ile donatılmış tek stüdyo’ diyor.”

Masterchef Türkiye yeni sezonu için TV8'den büyük hazırlık! 5

Öte yandan geçtiğimiz aylarda programın jüri üyelerinden Mehmet Şef’in yeni sezonda olmayacağı haberi de sosyal medyaya bomba gibi düşmüştü. Geçen yıl Somer Sivrioğlu’nun dolar üzerinden maaş aldığını öğrenen Mehmet Yalçınkaya’nın Acun Ilıcalı’ya rest çektiği haberi gündemi uzunca bir süre meşgul etmişti.

Mehmet Şef’in yeni sezonda olup olmayacağı da merak konusuydu. Yarışmaya devam ettiğini açıklayan Mehmet Yalçınkaya ortaya atılan iddiaları da şu sözlerle yalanlamıştı; “Hakkımda, ‘Acun Ilıcalı’nın yüzüne dolar fırlattı’, ‘Stüdyoyu terk etti’, ‘Somer Şef ile birbirine girdi’ gibi şeyler yazıldı. Sette sürekli sorun çıkaran starlar olur ya onun gibi. Ben, Acun Ilıcalı ile hayatım boyunca para konuşmadım. Acun Ilıcalı ile hiçbir zaman için parayla ilgili bir sohbet içerisine girmedim.

Masterchef Türkiye yeni sezonu için TV8'den büyük hazırlık! 6

Hiçbir sözleşmeyi okumadım. İrem Kanan gelir, zaten Acun Bey ile konuşmuşlardır. İrem Bey bana gelip ‘Şefim ne diyorsunuz?’ der. Hayırlı olsun derim. Hakkımı aramadığımdan değil; ben, Acun Medya’nın herkesin hakkını verdiğini ve vereceğini daha burada çalışma yapmadan önce biliyordum. Gazeteciler, bu tür haberler yapabilir.  Eleştiriler umrumda ama bu tür haberler hiç umrumda değil.”