Ana sayfa Sosyal Medya ‘Yasak Elma’nın ‘Şahika’sı Nesrin Cavadzade’nin hayatta en çok istediği şeyi duyunca şaşıracaksınız!

‘Yasak Elma’nın ‘Şahika’sı Nesrin Cavadzade’nin hayatta en çok istediği şeyi duyunca şaşıracaksınız!

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay –’Yasak Elma’ dizisinde canlandırdığı ‘Şahika’ karakteri ile hafızalarda yer edinen Nesrin Cavadzade, aynı dizide tanışıp aşk yaşamaya başladığı oyuncu sevgilisi Gökhan Alkan ile kısa bir süre önce nişanlanmıştı.

Re Touch Mag dergisinin Eylül ayı sayısına röportaj veren güzel oyuncu, aşk hayatı, özel yaşamı ve iş hayatıyla ilgili samimi açıklamalarda bulundu. Cavadzade aynı zamanda dergiye birbirinden iddialı pozlar verdi.

‘Yasak Elma’nın ‘Şahika’sı Nesrin Cavadzade’nin hayatta en çok istediği şeyi duyunca şaşıracaksınız! 9

Korkaklar aşık olamazlar diyen Cavadzade, “Aşk denilince aklıma önce cesaret gelir. Cesaret de tek başına işe yaramaz. Aşk için her iki tarafın yürümesi gerekir” açıklamasını yaptı.  ‘Oyuncu çiftlerin, ilişkileri kısa sürer’ düşüncesine katılmadığını belirten Nesrin Cavadzade, “Bu sadece doğru insanı, doğru zamanda bulmakla ilgili. Yıllardır evli ve mutlu olan birçok meslektaşım var. Evlenince hemen çocuk yapabilirim,  hayatta en çok istediğim şey anne olmak” dedi.

‘Yasak Elma’nın ‘Şahika’sı Nesrin Cavadzade’nin hayatta en çok istediği şeyi duyunca şaşıracaksınız! 10

Ailesinde doktor çok olduğu için annesinin doktor olmasını istemediğini belirten güzel oyuncu sözlerini şöyle sürdürdü. “Annem bütün soyumuz doktor olduğu için tıp okumamı istemiyordu. Piyanoydu, baleydi derken Şakiha Tekand Stüdyo Oyuncuları’nda ders almaya başladım, sonrası çorap söküğü gibi geldi.”

‘Yasak Elma’nın ‘Şahika’sı Nesrin Cavadzade’nin hayatta en çok istediği şeyi duyunca şaşıracaksınız! 11

Nesrin Cavadzade’nin asla tahammül edemediği şey ise ‘yalan’.  Yalan söylenmesine çok sinirlenen oyuncu, “Her türlüsüne hem de. Pembesi, beyazı, kırmızısı anlamam, asla affetmem” diyor. Her zaman fit görüntüsüyle dikkat çeken oyuncu bu durumun genetik olduğunu da itiraf ederek, “İnceliğim ve zarafetim genetik. Anneme çekmişim. Zaten ailede kilolu kimse yok” dedi.

Yeteneği ile ekranların aranılan yüzü olan Cavadzade rol için değişimden korkmayacağının da altını çizerek, “Değişimden korkmam. Hele ki rol için. Kel olmam gerekirse seve seve saçlarımı kazıtırım. Bazen çok depresif olduğumda kökten değişiklik yapmak istiyorum. Ama kuaförüm, bitki çayı içirip eve gönderiyor!”  şeklinde konuştu.