Ana sayfa Sosyal Medya TV8 yeni sezonda dizi atağıyla geliyor! Hem de dünya çapında bir diziyle!..

TV8 yeni sezonda dizi atağıyla geliyor! Hem de dünya çapında bir diziyle!..

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay –Yarışmaları ile öne çıkan Acun Ilıcalı’nın patronu olduğu TV8, geçtiğimiz sezon yayınlanan Kırmızı Oda dizisiyle de adından söz ettirmişti.

TV8 yeni sezonda iddialı bir diziyi ekranlara getirmeye hazırlanıyor. Talat Bulut, Akın Akınözü, İlayda Çevik, Rıza Kocaoğlu gibi flaş isimlerden oluşan bir kadrosu bulunan dizinin adı Tuzak.

Güçlü bir hikayesi bulunan dizide Akın Akınözü ‘Avukat Umut’ karakterini canlandıracak. Oyuncu, bugüne kadar canlandırmadığı bir karakter ile adaletin temsilcisi olmaya çaba harcayacak. Talat Bulut ise Yasak Elma dizisinde olduğu gibi yine bir iş insanını canlandıracak ve ‘Aslan’ karakterine hayat verecek.

Aziz dizisinden ayrılan senarist Eylem Canpolat’ın yoğun bir şekilde Tuzak dizisine hazırlandığı ve ortaya çok güçlü bir hikaye kurgusu çıkartmak istediği biliniyor. Etkileyici bir intikam hikayesi izlemek isteyenler için Tuzak dizisi hem senaryosu hem de oyuncu kadrosu ile iddialı projeler arasında yer alacak.

TV8 yeni sezonda dizi atağıyla geliyor! Hem de dünya çapında bir diziyle!.. 7

TV8’in dizi sürprizleri bu kadarla da kalmayacak. TV eleştirmeni Sina Koloğlu sosyal medyada, kanalın yeni sezonda Tuzak’la birlikte iki diziye daha imza atacağını ifade etti.

Sina Koloğlu’nun  belirttiğine göre, iki dizinin daha çalışması devam ediyor. Bu dizilerden biri dram, diğeri aksiyon dizisi olacak. İddialara göre, aksiyon dizisi dünya çapında bir yapım olarak öne çıkacak. 3 dizinin de yapım ekiplerinin başında ise bugüne kadar kanalda yayınlanan tüm yarışmaların beyin takımı olan Esat Yontunç, İrem Kanan ve Bilgin Arslan yer alıyor.