Ana sayfa Dizi Haberleri Tuzak dizisinde Akın Akınözü’nün partneri kim olacak? İşte iddia edilen isim!

Tuzak dizisinde Akın Akınözü’nün partneri kim olacak? İşte iddia edilen isim!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay – En son Kaderimin Oyunu dizisiyle yaşadığı büyük hüsranın ardından TV8’de yayınlanacak Tuzak dizisiyle ekrana dönmeye hazırlanan Akın Akınözü’nün yeni projesindeki partnerinin kim olacağı merak ediliyor. Kulaktan kulağa yayılan bir iddiaya göre Akın Akınözü’ne bu dizide çok sevilen bir başka isim eşlik edecek.

Hercai dizisinde elde ettiği büyük başarının ardından Kaderimin Oyunu’yla aradığını bulamayan bu kez çok farklı bir diziyle ekrana gelmeye hazırlanıyor. Akın Akınözü’nün başrolünde yer alacağı Tuzak dizisi kış sezonunda TV8 ekranında izleyiciyle buluşacak.

Hercai’de Ebru Şahin, Kaderimin Oyunu’nda Öykü Karayel’le çok başarılı bir çift olan Akın Akınözü’nün yeni dizisinde kendisine eşlik edecek kadın oyuncu büyük merak konusu. Konuyla ilgili henüz resmi bir açıklama yok. Ancak iddiaya göre Akın Akınözü’ne Tuzak dizisinde, son yılların en parlak isimlerinden Bensu Soral eşlik edecek.

Tuzak dizisinde Akın Akınözü’nün partneri kim olacak? İşte iddia edilen isim! 7

Bensu Soral en son geçen geçen yaz Cam Tavanlar dizisinde rol almıştı. Sıra dışı bir konuya sahip Cam Tavanlar’da Soral’a Kubilay Aka eşlik etmişti. Ancak dizi reytinglerde umduğunu bulamayarak kısa sürede final yapmıştı.

Bensu Soral Cam Tavanlar’dan sonra Netflix için çekilen Özel Ders isimli filmde rol aldı. Ancak film hala yayınlanmadı. Soral eğer bu iddia gerçek çıkarsa setlere verdiği arayı Tuzak dizisiyle bozacak. Bensu Soral ve Akın Akınözü’nün partnerliği henüz bir iddia olsa da hayranları arasında büyük heyecan yarattı.

Senaryosu Eylem Canpolat tarafından kaleme alınacak Tuzak dizisinde Akın Akınözü bir avukatı canlandıracak. Dizi için şimdiye kadar Talat Bulut, Esengül Aypek ve İlayda Çevik’le anlaşma yapıldı. Dizinin hikayesiyle ilgili detaylı bir açıklama yapılmadı.