Ana sayfa Dizi Haberleri İddiaya göre Kaderimin Oyunu’nun iki oyuncusu yeni bir dizide bir araya geliyor!

İddiaya göre Kaderimin Oyunu’nun iki oyuncusu yeni bir dizide bir araya geliyor!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Star TV’de ekrana gelen Kaderimin Oyunu dizisi, Hercai’yle büyük bir çıkış yaptıktan sonra setlere ara veren Akın Akınözü’nü geri döndürdüğü için büyük heyecan yaratmıştı. Reytinglerde çok başarılı olamayan dizinin iki oyuncusu şimdi yepyeni bir yapımda yeniden birlikte oynamaya hazırlanıyor.

Başrollerini Akın Akınözü, Öykü Karayel ve Sarp Apak’ın paylaştığı Kaderimin Oyunu dizisi büyük umutlarla başlamıştı. Ancak reytinglerde bir türlü çıkış yapamamıştı. Yurt dışında ilgi gördüğü belirtilen ve bu yüzden ikinci sezonunun da çekileceği söylenen diziyle ilgili durum bir anda değişmiş ve final yapmasına karar verilmişti.

Kaderimin Oyunu dizisini çok seven ve bittiğine üzülen izleyici kitlesi iki oyuncusunun yeni bir dizide bir araya geleceğini öğrenince çok sevindi. Zira Akın Akınözü’nün yeni dizisi Tuzak’ta, Kaderimin Oyunu’ndaki rol arkadaşı Esengül Aypek’le birlikte oynayacağı belirtiliyor.

İddiaya göre Kaderimin Oyunu’nun iki oyuncusu yeni bir dizide bir araya geliyor! 7

Eylem Canpolat’ın hikayesini yazdığı dizi ile birlikte Akın Akınözü de Hercai günlerine dönmeyi amaçlıyor. Oyuncunun yeni dizisi Tuzak’ta avukat Ozan karakteri ile izleyici karşısına çıkması bekleniyor.

Dizide Esengül Aypek’in de rol alacağı bilgisi henüz bir iddiadan ibaret. Ancak gerçekleşirse iki oyuncunun hayranını çok mutlu edecek. Tuzak’ın önümüzdeki günlerde sete çıkması bekleniyor. Dizinin eylül ayından itibaren TV8’de izleyiciyle buluşması bekleniyor.

Tuzak dizisinin konusu ve diğer oyuncularıyla ilgili hala bir bilgi yok. Ancak dizi için usta oyuncu Talat Bulut’la da anlaşma yapıldığı belirtiliyor. Talat Bulut’un da Tuzak dizisinin kadrosunda yer aldığının ortaya çıkması, dizinin oldukça iddialı olacağı konusunda ilk işaretleri veriyor.