Ana sayfa Dizi İzle Masum 19 Mayıs Çarşamba 423. bölümde Mansi, Gopi’ye zarar veriyor

Masum 19 Mayıs Çarşamba 423. bölümde Mansi, Gopi’ye zarar veriyor

tarafından ker_def

Kanal 7 ekranlarında izleyicilerle haftanın her günü buluşmakta olan Masum, 19 Mayıs Çarşamba günü izleyicilerle 423. bölümüyle yayınlanacak. Dizinin yeni bölümünde Mansi, Gopi’ye zarar veriyor. Masum’da bugün Gopi, Shekar’ın evinde yaşamaya başlar. Ondan intikam almak isteyen Mansi büyük bir plan yapar. Gopi başına gelenlerin Mansi yüzünden olduğunu anlayabilecek mi?

Premila Gopi’yi Shekar’ın evine gitmeye ikna eder. Yeni evine giden Gopi karşısında Mansi’yi görünce ne olduğunu anlayamaz. Mansi’nin Shekar’ın kardeşi olduğunu öğrenen Gopi büyük bir şok yaşar. Mansi Gopi için karşılama töreni düzenler. Kokila Gopi’nin yokluğuna alışamaz.

Mansi ise Gopi’den intikamını almak için annesinin de desteğiyle harekete geçer. Gopi’ye zarar vermek isteyen Mansi evde ona tuzak kurar. Gopi yemek yapmak için mutfağa girdiğinde Mansi’nin kurduğu tuzak yüzünden ellerini yakar. Gopi başına gelenlerin Mansi yüzünden olduğunu anlayabilecek mi?

Masumiyetin hırsla harmanlandığı Masum hafta içi 15:20, hafta sonu ise 16:00’da Kanal 7 ekranlarında…

Senaryo: Gautm Hegde, Jyoti Tandon, Ved Raj, Bhavna Vyas, Akash Derin

Yönetmen: Bhagwan Yadav, Pawan Kumar

Oyuncular: Giaa Manek, Rucha Hasabnis, Devoleena Bhattacharjee, Rucha Hasabnis, Muhammed Nazım, Vishal Singh, Rupal Patel