Ana sayfa Dizi İzle Masum 21 Mayıs Cuma 425. bölümde neler olacak?

Masum 21 Mayıs Cuma 425. bölümde neler olacak?

tarafından ker_def

Kanal 7 ekranlarında izleyicilerle Cuma akşamı 425. bölümü ile buluşacak olan Masum dizisinde neler yaşanacağı merakla beleniyor. Dizinin hayranları için bazı bilgileri haberimizde bulabilirsiniz. Gopi, Mansi’nin elinden kurtulabilecek mi? Masum’da bugün Mansi ve Premila sonunda planlarını uygulamaya başlar. Shekar’ın da onlarla iş birliği yaptığını anlayan Gopi kurtulmayı başarabilecek mi?

Gopi Mansi ve Premila’nın gerçek niyetlerini öğrenince ne yapacağını şaşırır. Onu bir sandalyeye bağlayan ikili asıl sürprizlerini en sona sakladıklarını söyler. Shekar eve geldiğinde Gopi ondan yardım etmesini ister fakat Shekar hiç beklemediği bir şekilde ona kötü davranır. Bir yolunu bulup Kokila’ya durumunu bildirmek isteyen Gopi’nin aklına bir fikir gelir.

Shekar’ın ayakkabısının altına tehlikede olduğunu yazmayı başaran Gopi, onu Kokila’nın yanına gönderir. Shekar’ın bıraktığı çamur izlerinden kızının zor durumda olduğunu anlayan Kokila Gopi’yi bulabilecek mi?

Masumiyetin hırsla harmanlandığı Masum hafta içi 15:20, hafta sonu ise 16:00’da Kanal 7 ekranlarında…

Senaryo: Gautm Hegde, Jyoti Tandon, Ved Raj, Bhavna Vyas, Akash Derin

Yönetmen: Bhagwan Yadav, Pawan Kumar

Oyuncular: Giaa Manek, Rucha Hasabnis, Devoleena Bhattacharjee, Rucha Hasabnis, Muhammed Nazım, Vishal Singh, Rupal Patel