Ana sayfa Dizi İzle Masum 26 Mart Cuma 369.bölümde yaşanacakların özeti!

Masum 26 Mart Cuma 369.bölümde yaşanacakların özeti!

tarafından ker_def

Kanal 7 ekranlarında haftanın her günü yayınlanan Masum dizisinin 26 Mart Cuma günü saat 15.20’de ekrana gelecek olan 369. bölümünde neler yaşanacağı merakla bekleniyor… Dizinin hikayesinde Urmila, Gora’nın evine yerleşiyor. İşte yeni bölümde yaşanacaklarla ilgili tüm detaylar:

Masum’da bugün Daram’ın Mira ile yakınlaşması Gora’yı rahatsız eder. Urmila ise Kokila’nın casusu olarak Gora’nın evine yerleşir. Mira Urmial ve Kokila’nın planını anlayacak mı? Daram’ın Mira’ya karşı bir şeyler hissetmeye başladığını anlayan Gora hemen önlem alır. Mira ise Gora’nın yaptıklarından sonra kendine gelemez.

Daram onun bu halini görünce Mira’ya yardımcı olmaya çalışır. Daram sayesinde kendisini güçlü hisseden Mira içindeki öfkeyi boşaltmak için eşyalara vurmaya başlar. Onun bu halinden korkan Gora yaptıklarının ortaya çıkmaması için dua eder. Öte yandan Kokila bir plan yapar ve Urmila’nın Gora’nın evine yerleşmesini sağlar. Mira Kokila’nın bu planını anlayacak mı?

Masumiyetin hırsla harmanlandığı Masum hafta içi 15:20, hafta sonu ise 16:00’da Kanal 7 ekranlarında…

Senaryo: Gautm Hegde, Jyoti Tandon, Ved Raj, Bhavna Vyas, Akash Derin

Yönetmen: Bhagwan Yadav, Pawan Kumar

Oyuncular: Giaa Manek, Rucha Hasabnis, Devoleena Bhattacharjee, Rucha Hasabnis, Muhammed Nazım, Vishal Singh, Rupal Patel