Ana sayfa Dizi İzle Masum 26 Nisan Pazartesi 400. bölümde Mira, idama mahkum ediliyor

Masum 26 Nisan Pazartesi 400. bölümde Mira, idama mahkum ediliyor

tarafından ker_def

Haftanın her günü izleyicilerle buluşmakta olan Masum dizisinde neler yaşanacağı merakla bekleniyor. Dizinin 26 Nisan Pazartesi günü ekrana gelecek olan yeni bölümünde önemli bir gelişme var. 400.bölümü yayınlanacak olan dizide Mira, idama mahkum edildi.

Masum’da bugün Gora Modi’nin idam cezası alması için her yolu dener ve başarılı olur. Kızlarının ölümüne göz yummak istemeyen Modi ailesi Mşra’yı kurtarabilecek mi? Gora, mahkeme tarihini öne çekmeyi başarır. Daram’ı bulmak için uğraşan Kokila’nın zamanı daralır. Kokila, Daram’ın içinde olduğu ambulansı bulur ve Gopi’yle birlikte onu kaçırır.

Fakat Gora onları büyük bir tuzağa düşürür ve tutuklanmalarını sağlar. Gopi ve Kokila mahkemeye Daram’ın yaşadığını ispatlayamayınca, Mira’ya idam cezası verilir. Gora Daram’ı alır ve evindeki depoya saklar. Onu sürekli uyutan Gora kimseye yakalanmamak için çaba gösterir. Modi ailesi kızlarını idamdan kurtarabilecek mi?

Masumiyetin hırsla harmanlandığı Masum hafta içi 15:20, hafta sonu ise 16:00’da Kanal 7 ekranlarında…

Senaryo: Gautm Hegde, Jyoti Tandon, Ved Raj, Bhavna Vyas, Akash Derin

Yönetmen: Bhagwan Yadav, Pawan Kumar

Oyuncular: Giaa Manek, Rucha Hasabnis, Devoleena Bhattacharjee, Rucha Hasabnis, Muhammed Nazım, Vishal Singh, Rupal Patel