Ana sayfa Dizi Haberleri Masum Değiliz reytingde bekleneni vermedi ama heyecan artacak!

Masum Değiliz reytingde bekleneni vermedi ama heyecan artacak!

tarafından ker_def
Televizyongazetesi/ Analiz
ATV’nin yeni başlayan iddialı dizisi Masum Değiliz’in 2. bölüm fragmanı, izleyenleri heyecanlandırdı.

Geçtiğimiz hafta ilk bölümüyle ekranlara gelen dizi reytinglerde beklediği başarıyı yakalayamasa da izleyenler dizi için hala ümitli…

Başrollerini Sercan Badur, Uraz Kaygılaroğlu, Damla Sönmez, Aras Aydın, Ushan Çakır paylaştığı dizinin yapımcılığını Koliba Film- Ata Türkoğlu yapıyor.

Güçlü oyuncu kadrosu, izleyicileri ekran başına kilitleyecek ilginç senaryosuyla merak uyandıran dizi için bir sürü yorum yapılıyor.

Dizinin konusu:

Lise yıllarından beri ayrılmamış üç yakın arkadaş; Mert, Emir ve Volkan. Mert’in nişanın olduğu gün, aralarında Mert’in nişanlısının kardeşi Umut’un da dahil olduğu büyük bir olaya karışırlar ve bu olay hepsinin hayatını değiştirir. O günden sonra her birinin tutması gereken bir söz, korumak zorunda oldukları bir sır vardır. Ama bu sır o kadar büyüktür ki taşıması o genç bedenlere ağır gelecektir.

MASUM DEĞİLİZ DİZİSİYLE İLGİLİ TÜM VİDEOLAR, SAHNELER, BÖLÜMLER İÇİN TIKLA

İzleyenler fragman için; “Harika bir bölüm daha geliyor!”, “Giderek oturur bu dizi!”, “Efsane bölüm olacak!”, “Ushan Damla sahnesi görmek istiyoruz!”, “Çok heyecanlı, yeni bölüm reyting bol olsun bitmesin dizi!”, “Cumartesi gelsin artık!” gibi yorumlar yaptılar.

Dizinin reytinglerinin bu hafta nasıl olacağını hep birlikte izleyip göreceğiz…

İşte 2. bölüm fragmanı: