Ana sayfa Dizi İzle Masum dizisinin 9 Mayıs Pazar ve 10 Mayıs Pazartesi günleri yeni bölümlerinde neler olacak?

Masum dizisinin 9 Mayıs Pazar ve 10 Mayıs Pazartesi günleri yeni bölümlerinde neler olacak?

tarafından ker_def

Kanal 7 ekranında haftanın her günü yayınlanmakta olan Masum dizisinin 9 Mayıs Pazar ve 10 Mayıs Pazartesi günleri yayınlanacak olan yeni bölümlerinde neler yaşanacağının detayları ortaya çıktı. 9 Mayıs’ta 413.bölümü ekrana gelecek olan dizide; Mira’nın gizli bir planı var. Gopi şirkette işlerin kötü gitmesine dayanamaz ve Cigar’a müdahale eder. Mira ise yıllardır kötü davrandığı Vidya ve kızına karşı bir anda sevgi gösterisi yapar. Mira ne planlıyor.

Gopi, Mira ve Vidya arasında yaşananları öğrenince şok olur. Kızları arasında düşmanlık yaşanmasından rahatsız olan Gopi onların arasını düzeltmek için çabalar. Fakat Mira, annesinin sözüne kulak asmaz. Öte yandan şirkette işlerin kötü gitmesi Cigar’ı daha da gergin biri haline getirir. İşlerin başına geçmek isteyen Gopi, şirketi kurtaracak bir öneride bulunur. Cigar onun tavsiyesini reddederken Gopi şirketteki hisselerini hatırlatıp ona meydan okur. Vidya ise kızının doğum gününü kutlamak ister fakat imkansızlıklar yüzünden parti veremez. Herkesten gizli bir şekilde yeğeni için parti hazırlığı yapan Mira’nın planı ne?

Masum dizisinin 10 Mayıs Pazartesi günü yayınlanacak 414.bölümünde ise Gopi ve Pari iddiaya giriyor. İşte detaylar: Pari ve Gopi büyük bir iddiaya girer. Gopi’nin evi terk etmesini isteyen Pari sinsi bir plan yapar. Pari Gopi’yi durdurabilecek mi?

Mira bebeğinin intikamını almak için Vidya ve kızını birbirlerinden uzaklaştırmaya çalışır. Gopi ise yeni işi için sermaye arayışına girer. Kokila aile yadigarı takıları Gopi’ye verir. Bunu gören Pari çok öfkelenir ve takıları geri almaya çalışır. Fakat Kokila takıların kendisine ait olduğunu söyleyerek onu durdurur. Pari, Gopi’ye işleri başarısız olursa tüm haklarından vazgeçmesi için söz vermesini ister. Pari’nin isteğini kabul eden Gopi tüm gayretiyle işine asılır. Gopi’yi işinin başında gören Pari onu engellemek için ne yapacak?

Masumiyetin hırsla harmanlandığı Masum hafta içi 15:20, hafta sonu ise 16:00’da Kanal 7 ekranlarında…

Senaryo: Gautm Hegde, Jyoti Tandon, Ved Raj, Bhavna Vyas, Akash Derin

Yönetmen: Bhagwan Yadav, Pawan Kumar

Oyuncular: Giaa Manek, Rucha Hasabnis, Devoleena Bhattacharjee, Rucha Hasabnis, Muhammed Nazım, Vishal Singh, Rupal Patel