Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Evlilik kararı alan Deniz Çakır, karşısına doğru birisinin çıktığını söyledi

Evlilik kararı alan Deniz Çakır, karşısına doğru birisinin çıktığını söyledi

tarafından ker_def

Deniz Çakır, BloombergHT ekranlarında ilk kez aldığı evlilik kararını ilk kez doğruladı.

Fatih Altaylı “evleniyormuşsun” diyerek Deniz Çakır’a gündemdeki evlilik konusunu sorunca Deniz Çakır şaşkınlığını gizleyemeyerek “Aniden insanların hayatına doğru insanlar çıkabiliyor. Tarihsel olarak bilmiyorum ama, evet evlilik kararımız magazine düştü” yanıtını vererek, bir anlamda evlilik kararını doğrulamış oldu.

Deniz Çakır, yaşanan deprem felaketinin ardından tiyatro oyununu durdurduğunu belirterek şu açıklamayı yaptı:

“Bize oynayın deseler zaten oynayamayız. Hepimiz mahvolduk. Çok korkunç bir şey yaşadık, yaşamaktayız. Elimizden gelen her şeyi maddi manevi yapmaya çalışıyoruz. Depremin üzerinden 1 ay geçti, bizim de işimiz bu, biz de işimizi yaparak iyileşmek zorundayız. Bazı belediyeler, mahalle baskısından dolayı hala sahne vermiyorlar bize.

İnsanların geçim kaynağı bu, tiyatroyu bir sirk olarak mı görüyorlar acaba? Biz de depremin ertesi günü oynamak istemeyiz ama, 1 ay geçmiş, bizim de işimizi yaparak iyileşmeye ihtiyacımız var.

Bazı belediyeler, sahne boş ama, bayrama kadar vermiyoruz diyorlar. Ruh sağlığımızı da kaybetmeyelim oynayalım, tiyatronun ne demek olduğunu bilmiyorlar ne acı ki…”