Ana sayfa Dizi Haberleri Ateş Kuşları dizisi büyük değişim geçirdi, ikinci sezon herkesi şaşkına çevirecek!

Ateş Kuşları dizisi büyük değişim geçirdi, ikinci sezon herkesi şaşkına çevirecek!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ateş Kuşları dizisinde ilk sezon fakirlik üzerine geçti, ikinci sezon zenginlik gösterisi yaşanacak! Cuma akşamlarının iddialı projelerinden olan Ateş Kuşları dizisinin ikinci sezon çekimleri bir süredir devam ediyor. Eylül ayının başlarında izleyici ile yeni bölümleri ile buluşması beklenen dizinin hem Yalı Çapkını hem de Kızılcık Şerbeti dizilerinden birkaç hafta daha erken yayına girmesi bir stratejik karar havası yaratıyor.

Cuma akşamları yıllardır güçlü bir konum elde eden Arka Sokaklar isimli Kanal D dizisinin de yenilenerek ekrana döneceği düşünülür ise, Ateş Kuşları projesinin işi hiç de kolay olmayacak. Hem senaryosu çok değişen Yalı Çapkını hem yenilikler ile anılan Kızılcık Şerbeti dizisinin de ilk sezonlarında başarıları dikkate alınırsa, Cuma akşamı reyting rekabeti sert geçecek.

Ateş Kuşları dizi ekibi de bu durumu iyi bildiği için Ağustos ayı içinde bir araya gelerek çekimlere başladı. Dizinin ikinci sezondan ilk fragmanı da yayınlandı. İlk başladığı dönemde sokak çocuklarının yaşama tutulması ve yaşadıkları derin fakirliğin öne çıktığı bölümler artık geçen sezonda kaldı.

Yeni sezonda anlaşılan Gülayşe (Lara) karakterinin gerçek ailesini bulması ile birlikte bambaşka bir yaşamın içine atılmasını izleyeceksiniz. Bu yeni yaşam da zenginlik getiriyor ve Gülayşe karakteri ilk sezonda fakirlik üzerinden öne çıkarken, ikinci sezonda zenginliğin etkileri ile önemli değişimler yaşayacak gibi gözüküyor.

İlayda Alişan işte tam da bu noktada Ateş Kuşları dizisinin ikinci sezonunda daha büyük sorumluluk almış olacak ve hikayenin sürükleyici ismi olmayı sürdürecek. Burak Tozkoparan’ın da ikinci sezonda daha çok öne çıkacağına yönelik beklentiler de yeni sezon fragmanı ile doğrulanmış oldu.

Hande Soral ve Görkem Sevindik’in de başrolünde yer aldığı Ateş Kuşları dizisinin hayranları da heyecanlı hikayenin nasıl şekilleneceğini bekliyor.

Bu fragman gösteriyor ki, Ateş Kuşları dizisinde ikinci sezonda her şey köklü bir değişiklik yaşayacak. Fakirlik ve yokluk ile sınanan sokak çocukları değil, zenginliğin gösterişi ve insan üzerinde ne kadar önemli bir değişim yarattığının sonuçlarını izleyeceksiniz.