Ana sayfa Dizi Haberleri Son Yaz dizisinden sonra Funda Eryiğit’i özleyenler için yeni proje müjdesi!

Son Yaz dizisinden sonra Funda Eryiğit’i özleyenler için yeni proje müjdesi!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Funda Eryiğit, en son Son Yaz isimli Fox TV dizisinin ilk sezonunda yer aldı. Canan karakterine hayat veren oyuncu, başarılı performansı ile göz doldurdu. Ancak oyuncunun ilk sezon finalinde hikayeden ayrılması hayranlarını derinden üzdü.

Son Yaz dizisi ikinci sezonda sadece 5 bölüm ekranda kaldı ve Canan karakterinin olmamasının da diziye gösterilen ilginin azalmasında etkili olduğu değerlendirmeleri yapıyor. Funda Eryiğit ise yeniden dizi setlerine dönmek yerine tiyatroyu tercih etti.

Ünlü oyuncu yeni bir projesi ile hayranlarına sürpriz yapacak. Timsah Ateşi isimli oyunda rol alan oyuncu, şu anda provalara yoğun bir şekilde devam ediyor. Hazar Ergüçlü ile Kubilay Tunçer’in de yer aldığı oyunun ilk gösterimi 18 Aralık tarihinde yapılacak.

Son Yaz dizisinden sonra Funda Eryiğit'i özleyenler için yeni proje müjdesi! 7

Zorlu Sanat Merkezi’ndeki ilk gösterim için ekip yoğun bir şekilde provalarına devam ediyor. Funda Eryiğit hayranları da yeni dönemde ünlü oyuncuyu sahnede izlemenin keyfini sürecek.

Megan Tyler tarafından kaleme alınan ve yönetmenliğini Mehmet Ergen’in üstlendiği, “Timsah Ateşi” ilginç bir hikayeye sahip.

18 Aralık’ta Zorlu PSM’de gerçekleşecek prömiyerin biletleri şimdiden tükenen kara komedi oyun, zıt kutuplarda yaşayan iki kız kardeş ve çocuklarını sevgisizliğe mahkum ederek onlarda derin yaralar açmış zalim bir babanın hikayesini anlatıyor.