Ana sayfa Dizi Haberleri Masumiyet dizisinde İlayda Alişan için tek bir sorun dışında her şey yolunda!

Masumiyet dizisinde İlayda Alişan için tek bir sorun dışında her şey yolunda!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Fox TV’nin sevilen dizisi Masumiyet, çarşamba akşamları yayınlanıyor. Dizinin her yeni bölümü hikayenin müthiş ilerleyişi ile daha da çok dikkat çekiyor.. Her ne kadar hak ettiğinden daha düşük reytingler alsa da Masumiyet, bu sezonun en başarılı hikayelerinden birisine sahip.

Çukur dizisinde Akşın karakteri ile öne çıkan İlayda Alişan, dram rolünde çok başarılı bir performans daha sergileyerek, yeteneklerini ortaya döktü. Ela karakteri ile izleyicileri mest eden oyuncu, başrol olmanın hakkını da fazlasıyla veriyor.

İlayda Alişan’ın hayranlarını çok etkilediği sahnelerde Ela’nın hayatını canlandırırken ne kadar inandırıcı olduğu da malum. Ancak bu sahneler çekilirken, oyuncu büyük de bir sorunla boğuşuyor…

Havaların henüz tam olarak ısınmaması, gece yapılan çekimler derken İlayda Alişan, sette tek probleminin çok üşümesi olduğunu söyledi. Tam kapanma öncesinde alışverişte görüntülenen oyuncuya başından bir set kazası geçip geçmediği soruldu.

İlayda Alişan, “Çok şükür öyle bir şey gelmedi. Çok üşüyoruz yalnızca sette. Çok soğuk şartlarda çalışıyoruz, geceleri çalışırken. Onun dışında bir kaza yaşamadım” dedi.

Oyuncuya zor şartlar olduğunda dublör tercihi yapıp yapmadığı da soruldu. İlayda Alişan, canını tehlikeye atacak durumlarda dublör kullandığını söyledi. Masumiyet dizisinin ilk bölümünde de dublör olduğunu anlatan oyuncu, “Arabadan atılma sahnem vardı. Orada dublör kullandık” diye konuştu.