Ana sayfa Dizi Haberleri Yok yok Yasak Elma değil Baraj dizisi bu! Baraj, entrikada Yasak Elma’yı geride bıraktı!

Yok yok Yasak Elma değil Baraj dizisi bu! Baraj, entrikada Yasak Elma’yı geride bıraktı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Fox TV ekranlarında Salı akşamları yayınlanmakta olan Baraj dizisinde izleyicilere büyük şaşkınlık yaşatacak gelişmeler yaşanacak. Sezon başında düşük reytinglerle başlamasına rağmen hikayesinin akıcılık kazanması sonrasında 7’li oranlara kadar çıkan ve bir süre de burada kalmayı başaran Baraj dizisi, geçtiğimiz hafta bir miktar düşüş yaşamıştı.

Dizinin hikayesinde ise hız kesilmiyor. İzleyicileri yeniden ekrana taşıyacak olaylar Baraj dizisinin 30. yeni bölümünde yayınlanacak. 9 Mart Salı akşamı izleyicilerle buluşacak olan diziden ilk fragman paylaşıldı. Ortaya çıkan şu, öldüğü sanılan Zahra’nın kocası Halil ölmemiş… Iman Casablanca’nın başarıyla canlandırdığı Zahra’nın kocası Halil rolünde ise Şamil Kafkas yer alıyor. Oyuncu, yeniden diziye dönüş yaptı.

Ortaya çıktı ki, Zahra’nın öldüğü sanılan kocası Halil yaşıyor ve Tarık ile Nehir’in birlikte yaşadıkları eve geliyor. Tabii ki izleyiciler de bu duruma çok şaşırdı.

Yok yok Yasak Elma değil Baraj dizisi bu! Baraj, entrikada Yasak Elma'yı geride bıraktı! 2

Her hafta mutlaka bir entrikanın yer aldığı dizide heyecanı yukarıda tutmak için senaristler ellerinden geleni yapıyor. Dizide son haftalarda yaşanan olaylar öyle şaşırtıcı ve vurucu ki, Yasak Elma dizisine benzetenler çok olmuştu. Ancak Baraj dizisi böyle giderse Yasak Elma dizisini bile geride bırakacak bir duruma gelecek.

Baraj dizisi hayranları, “İyice Yasak Elma’ya döndü. Zahra’nın kocası hortlamış” diye yorum bıraktı. Bunun bir rüya olup olmadığı da merak ediliyor. Eğer Halil ölmediyse ve geri döndüyse bu olayların fazlasıyla karışacağına işaret edecektir. Ayrıca, Nazım’ı kıskandırmak için Tarık ile aynı evde kalan Nehir, amacına ulaşıyor. Nazım, onları alıp başka bir yere götürmek istiyor ama Nehir kabul etmiyor.

Bahar ile Nazım’ın arası da pek iyi görünmüyor… İşte 9 Mart Salı akşamı yayınlanacak olan Baraj dizisi 30. bölüm fragmanı: