Ana sayfa Sosyal Medya Masumiyet dizisine çok iddialı bir kardeş dizi geliyor!

Masumiyet dizisine çok iddialı bir kardeş dizi geliyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay — Erkenci Kuş ve Bay Yanlış dizilerinin de yapımcısı olan Gold Film, bu sezon iddialı dram yapımları hazırlıyor… Gold Film’in yeni projesi Masumiyet dizisi oldu… Hülya Avşar, Deniz Çakır ve Mehmet Aslantuğ gibi 3 önemli ismi bir araya getirmeyi başaran şirketin sahibi Faruk Turgut, şimdilerde bir başka proje için kolları sıvadı.

Masumiyet dizisine yeni sezon için kardeş bir dizi gelecek. Gold Film imzasını taşıyan yeni proje çok ama çok iddialı… Dizi için Kemarburgaz’da plato hazırlanıyor.. Dizinin oyuncu kadrosunun da çok iddialı isimlerden oluşturulması bekleniyor.

Dizideki gelişmeleri Birsen Altuntaş aktardı. Zülküf Yücel’in senaryosunu yazdığı diziyi Maria ile Mustafa dizisini de yöneten Faruk Teber sahiplendi… Teber’in yönetmenlik tecrübesini aktaracağı dizinin güçlü bir hikaye ve etkileyici oyuncularla çok iddialı bir proje olacağı belirtiliyor.

Masumiyet dizisine çok iddialı bir kardeş dizi geliyor! 7

Ancak oyuncu kadrosu şu aşamada belli değil. Sadece Bir Zamanlar Çukurova dizisindeki Yılmaz karakterinden ayrılan Uğur Güneş ile anlaşma yapıldığı biliniyor. Güneş için kostüm provası da yapıldığı ve role çok yakıştığı da gelen bilgiler arasında bulunuyor.

Kanunsuz Topraklar isimli yeni dizinin platosu, kostümleri, aksesuarları hazırlanıyor. Oyuncular konusunda da titiz bir çalışma yürütülüyor. Çekimlerin Mayıs ayında başlamasının beklendiği de belirtelim.

Kanunsuz Topraklar isimli dizi, 2021-2022 sezonunda Fox TV ekranında yayınlanmak üzere hazırlanıyor. Yani dizinin yakın bir zamanda ekrana gelmesi beklenmiyor. En erken ihtimalle Eylül ayında başlayabilir.