Ana sayfa Dizi Haberleri Masumiyet dizisinin başarı sırrı Kefaret dizisinde gizli!

Masumiyet dizisinin başarı sırrı Kefaret dizisinde gizli!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Masumiyet dizisi 24 Şubat Çarşamba akşamı izleyicilerle Fox TV ekranında buluşacak. Sadakatsiz ve Kuruluş Osman gibi iki müthiş dizinin yanı sıra Doğduğun Ev Kaderindir gibi iyi reytingler alan bir yapım ve kemik izleyicisi bulunan Benim Adım Melek ile yarışacak olan Masumiyet, nasıl sonuçlar alacak merak ediliyor.

Hülya Avşar, Mehmet Aslantuğ, Deniz Çakır gibi 3 önemli başrol oyuncusu bulunan dizinin genç isimleri de çok dikkat çekiyor.Serkay Tütüncü, İlayda Alişan, Deniz Işın, Selen Uçer gibi oyuncular son dönemin öne çıkan isimleri… Tolga Güleç, Neslihan Arslan, Asena Tuğal, Ertuğrul Postoğlu, Kimya Gökçe Aytaç, Rüçhan Çalışkur gibi oyuncular da dizinin dikkat çeken yan karakterlerine hayat verecek.

Sonuç olarak Masumiyet çok başarılı olması muhtemel bir yapım ama rakipleri de çok güçlü ve çarşamba reytinglerinde denklem ne kadar değişebilir bu da soru işareti… Masumiyet’in hikayesi de kendine özgü olarak dikkat çekiyor. Şayet hikaye kurgusunu Kefaret gibi belirli bir düzen, etkileyicilik ve gerçekçilik üzerine kurabilir ise Masumiyet için sonuçlar iyi olacaktır.

Masumiyet dizisinin başarı sırrı Kefaret dizisinde gizli! 6

Milliyet Blog yazarlarından Anibal Güleroğlu da dizinin başarılı olabilmesi için hikaye kurgusuna dikkat çekti ve Masumiyet dizisi için Kefaret’i örnek gösterdi. İşte o yazı:

“Yapımını Gold Film, yapımcılığını Faruk Turgut’un üstlendiği, yönetmen koltuğunda pek çok ödül almış bir isim olan Ömür Atay’ın oturduğu, öykü ve senaryosunu Sırma Yanık’ın kaleme aldığı ‘Masumiyet’ şu an için fragmanından ve kadrosundan göründüğü kadarıyla ilgiyle beklenmeyi hak eden bir dizi.

Lakin ‘Masumiyet’in varlık gösterme savaşından galip çıkabilmesi, ses getirebilmesi, akıllarda iz bırakabilmesi için bu ilginin karşılığını layıkıyla verebilecek güçte yaratılması ve sadece belli isimlere bel bağlamak yerine tıpkı ‘Kefaret’ gibi ilgiyi sürekli kılacak güçte dengeli bir içerik geliştirebilmesi önemli. Bu da ‘Adını Feriha Koydum’ ile sektörde kendini gösterip ‘Güllerin Savaşı’, ‘Fazilet Hanım ve Kızları’, ‘Kardeş Çocukları’, ‘Zalim İstanbul’ gibi güçlülerle zayıfların, masumlarla kötülerin çatışmacılığını hissettiren dizilerde imzası olan Sırma Yanık’a büyük iş düşeceği anlamına geliyor. Hadi bakalım… Beklentimizin boşa çıkmaması temennisiyle…”

Masumiyet dizisinden ikinci fragman da yayınlandı. İzleyicilerin çok ilgisini çekeceği net bir şekilde anlaşılan bir iş. İşte yeni görüntüler: