Ana sayfa Sosyal Medya Sadakatsiz dizisinin Gönül’ü Gözde Seda Altuner’in başına gelen tatsız olay!

Sadakatsiz dizisinin Gönül’ü Gözde Seda Altuner’in başına gelen tatsız olay!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Çarşamba akşamları Kanal D ekranında yayınlanmakta olan Sadakatsiz dizisinde Gönül Güçlü karakterine hayat veren isim Gözde Seda Altuner… Oyuncu, dizideki başarılı performansı ile takdir toplayan isimlerden birisi.

Son dönemde dizi sonrası sosyal medyada ismini daha çok duyuran Altuner, instagram’da da kendi sayfasından hayranlarına sesleniyordu. Ancak oyuncunun instagram hesabının çalındığı ortaya çıktı. Instagram hesabının çalındığını duyuran oyuncu, yeni bir hesap açtı.

Bu durum ile dalgasını da geçen Altuner “Hesabımı çalanlara bakışım” diyerek esprili bir mesaj da yayınladı. Yeni takipçiler artmaya başlarken, bir takipçi Sadakatsiz dizisinde Meltem Baytok’un canlandırdığı Cavidan karakterine gönderme yaptı. “Cavidan çaldı” diye yapılan yorumlar da gülümsetti. Kimi hayranlar ise, “Sizden daha çok takipçim var” diyerek bu durum ile dalgasını geçti.

Sadakatsiz dizisinin Gönül'ü Gözde Seda Altuner'in başına gelen tatsız olay! 8

Sadakatsiz dizisinde Gönül karakterinin eşi Haluk’un bir oğlunun olduğunun ortaya çıkması da dizide yeni bir gelişme olarak dikkat çekmişti. Gönül, Hicran’ın itirafları ile bu durumu öğrendi ve şimdi ne yapacağı merakla bekleniyor.

Sadakatsiz dizisinde Gözde Seda Altuner, başarılı Gönül Güçlü performansı ile göz dolduran isimler arasında. Oyuncunun yeni instagram hesabını da şöyle:

Sadakatsiz dizisinin Gönül'ü Gözde Seda Altuner'in başına gelen tatsız olay! 9