Ana sayfa Sosyal Medya En son Doğduğun Ev Kaderindir’de yer aldı, 1 yılda tam 5 dizide oynadı!

En son Doğduğun Ev Kaderindir’de yer aldı, 1 yılda tam 5 dizide oynadı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Neftlix için hazırlanan dizi projelerinden birisi de Kıvanç Tatlıtuğ ile Özge Özpirinçci ikilisi başrolde buluşturan Bir Denizaltı Hikayesi… OGM Pictures imzalı olan dizinin hazırlıkları yoğun bir tempoda sürdürülüyor ve yakında da çekimlerin başlaması bekleniyor.

İstanbul, İzmir ve Cunda’da yapılacak çekimler öncesinde dizinin kadrosu da tamamlanmak üzere… Başrol oyuncularının yanı sıra yan karakterler için de etkili isimlerle anlaşmalar yapıldı. Meriç Aral, Ertan Saban, Ecem Uzun ve Alper Saldıran’ın isimleri daha önce açıklanmıştı.

OGM Pictures’in tv8’deki Doğduğun Ev Kaderindir dizisine yeni katılan, Ali Rıza karakterini canlandıran Hakan Salınmış’ın Bir Denizaltı Hikayesi dizisinde de rol alacağı ortaya çıktı. TV100’den Birsen Altuntaş’ın haberine göre, Hakan Salınmış farklı bir karakter ile bu yapımda da hayranlarının karşısına çıkacak.

En son Doğduğun Ev Kaderindir'de yer aldı, 1 yılda tam 5 dizide oynadı! 8

Usta oyuncu hatırlanacağı üzere 2020 yılının Ocak ayında başlayan Ramo dizisinin ilk sezonunda Süleyman karakteri ile rol almıştı. Bu sezonun başlarında İyi Günde Kötü Günde dizisinde Halil karakterini canlandıran oyuncu, Şeref Bey isimli Exxen dizisinde ise Abidin karakteriyle gündeme geldi. Şimdilerde ise Doğduğun Ev Kaderindir’de rolüne devam ediyor.

Hakan Salınmış, son 1 yıllık süreçte 4 farklı rolü canlandırdı ve Bir Denizaltı Hikayesi dizisi ise 5. yeni dizisi olacak. Yani ünlü oyuncu sırasıyla; Süleyman, Halil, Abidin, Ali Rıza rolleriyle 1 yıllık süreçte ekrandaydı, çok yakında yeni rolü için de Bir Denizaltı Hikayesi dizisinin çekimlerinde yerini alacak.

En son Doğduğun Ev Kaderindir'de yer aldı, 1 yılda tam 5 dizide oynadı! 9

Salınmış’ın yanı sıra diziye iki isim daha katıldı. Onur Ünsal ve Serkan Uzuner de hikayede yerlerini alacak. Bir grup araştırmacının denizaltında hayatta kalma mücadelesini anlatan yapımda Kıvanç Tatlıtuğ Arman, Özge Özpirinçci ise Defne karakterine hayat verecek.