Ana sayfa Sosyal Medya Masumlar Apartmanı bitti, geriye Birkan Sokullu’nun bu sözleri kaldı!

Masumlar Apartmanı bitti, geriye Birkan Sokullu’nun bu sözleri kaldı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – TRT1 ekranında yayınlanan ve iki sezon süren Masumlar Apartmanı dizisi, 71. bölümle birlikte final yaptı. Geçtiğimiz hafta izleyicilerine veda eden dizinin ardından ise tüm ekip veda yemeğinde bir araya geldi.

İki sezon boyunca hem hikayesi hem oyuncu kadrosunun başarısı hem de oluşturulan güçlü atmosferi ile Masumlar Apartmanı dizisi, sektördeki en farklı yapımlardan birisi oldu. Bu dizide Han karakteri ile başrolde yer alan Birkan Sokullu da büyük bir emek verdi ve milyonlarca izleyicinin de hayranlığını kazandı.

Oyuncu diziye veda yemeğinin ardından yaptığı açıklamada, şunları söyledi: “Çok güzel bir final yaptık. 2 senedir çok keyifli çalıştığımız ekibimiz ile vedalaştık. Güzel bir veda yemeği yaptık. Şimdi hepimiz tatile çıkıyoruz.”

Han karakteri hem derin bir kişilik yapısına sahipti hem de zorlayıcı birçok sahnesi vardı. Birkan Sokullu, tüm bu süreçte çok başarılı bir iş çıkardı. Oyuncu, karakterin zorluklarına değinerek, şunları söyledi:

“Tabii ki oldukça derin ve zorlu bir yolculuktu. Çok güzel bir ekiple çalıştığımız için bir taraftan da aşırı keyifli bir süreç geçirdik. O yüzden ben kendi adıma yorgunum, güzel bir tatil yapacağım. Aklımda kalan şey keyifli ve mutlu bir süreç geçirdiğim olacak.”

Birkan Sokullu, sevgilisi Eda Gürkaynak ile dinlenme odaklı uzun bir tatil yapacaklarını söyledi. Masumlar Apartmanı projesi ile bir hayli yorulan Birkan Sokullu, çok yoğun bir süreçten çıktığı için dinlenmeye ihtiyacı olduğunu ifade etmiş oldu.

Yeni proje teklifleri de alan oyuncu, bu yoğun süreçten sonra iyice dinlenmeden yeni bir projeye başlamak istemiyor. Oyuncu, “Biraz dinlenip, sonra okumalara başlayacağım. Umarım istediğim gibi, beni heyecanlandıran bir proje bulursam, kısa zamanda dönerim” diye konuştu.