Ana sayfa Dizi Haberleri Masumlar Apartmanı böyle giderse dizi katili olacak!

Masumlar Apartmanı böyle giderse dizi katili olacak!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com /Detay – TRT1 ekranında izleyicilerle Salı akşamları buluşmakta olan Masumlar Apartmanı, 2020-2021 sezonunun en başarılı yapımı olarak göz dolduruyor. Elde ettiği reytinglerle de göz dolduran dizi, TRT1’i de Salı’nın birincisi yapmayı başardı. İlk 5 bölümü büyük beğeni toplayan dizinin sezon boyunca bu performansı sürdürmesi bekleniyor.

Ancak Salı akşamları yayınlanan diğer diziler açısından Masumlar Apartmanı adeta dizi katili olma yolunda ilerliyor. İlk olarak Menajerimi Ara dizisini dağıtan Masumlar Apartmanı, Star TV’nin gün değişikliği kararı almasına neden oldu. Menajerimi Ara, ünlü isimlerin yer alması, menajerlerin dünyası gibi pek de bilinmeyen bir konuya odaklanması ile dikkat çekmişti.

Eğlenceli sahneleri ile de çok ilgi gören Menajerimi Ara, iyi reytingler alırken bir anda Masumlar Apartmanı’nın başlaması ile düşüşe geçti. Öyle ki, üst üste geçen haftalar sonunda dizinin düşüşü durmadı ve Star TV, yayından kaldırma noktasına gelmemek için Pazar gününe aldı.

Sadece Star TV değil, Fox TV ve Kanal D’de ciddi sıkıntı içinde. Baraj dizisi, bir türlü reytinglerde istenilen noktaya çıkamıyor. Bu Fox TV’yi kara kara düşündüren bir durum.

Masumlar Apartmanı böyle giderse dizi katili olacak! 2

Aynı şekilde Kanal D’de Hekimoğlu dizisi geçen sezonu reytingler noktasında aratıyor. Hekimoğlu, Kanal D için büyük önem taşıyor. Zira ekranda bu sezon az dizi ile yer alma kararlılığı var. Bu durum da her dizinin önemini artırıyor. Hekimoğlu, Salı günleri için çok iyi seçimdi taa ki Masumlar Apartmanı başlayana kadar.

Masumlar Apartmanı böyle giderse dizi katili olacak! 3

atv ise Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz’ın birinciliği kaybetmesine üzülse de en azından dizinin reytingleri fena değil. EDHO, geçen sezonu reyting anlamında yine aratıyor ama ekrandaki diğer dizilerin sonuçlarına bakıldığında gayet iyi durumda.

Salı akşamları için ilk kurban Menajerimi Ara oldu… Bakalım Masumlar Apartmanı nedeniyle Salı dizilerinden Baraj ve Hekimoğlu, varlıklarını ne kadar sürdürebilecek? Belki de kanalların gün değişikliği kozunu oynaması da gerekebilir.