Ana sayfa Dizi Haberleri Gün değiştiren Menajerimi Ara dizisi, izleyicileri çok mutlu etti!

Gün değiştiren Menajerimi Ara dizisi, izleyicileri çok mutlu etti!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Salı akşamları yayınlanmakta olan Menajerimi Ara dizisinin gününün değiştirildiği açıklandı. Star TV, Salı performansı iyi olmayan ve sürekli reyting düşüşü yaşayan dizisine büyük bir şans daha verdi.

Barış Falay, Canan Ergüder, Fatih Artman, Ayşenil Şamlıoğlu, Ahsen Eroğlu ve Deniz Can Aktaş’ın başrollerinde yer aldığı dizinin yeni bölümleri artık Pazar akşamları yayınlanacak. 18 Ekim günü de 9.bölümü izleyebileceksiniz. Peki, bu kararın yankısı nasıl oldu?

Her şeyden önce Star TV’nin bu kararı doğru. Çünkü, salı akşamları izleyiciler eğlenceli ve farklı bir yapım olmasına rağmen Masumlar Apartmanı ve Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz’ı tercih ediyordu.

Birçok izleyici kanalın bu kararını destekledi. Sosyal medyada yapılan yorumlarda, “Pazar gününe almanız iyi oldu. Dizi reyting kurbanı olmamalı” diye yazdı. Pazar günü için tek sorun ise Arıza izleyicilerinin itirazı. Show TV’nin dizisine bağlanan bir grup izleyici, Pazar gününü bu nedenle iyi bulmadı. Kimileri ise Cumartesi yayınlanabileceği görüşünü savundu.

Ancak genel anlamda gün değişikliği izleyici tarafından olumlu karşılandı. Bilindiği üzere birçok yapımın günü değiştiğinde izleyiciler bu duruma büyük tepki koyar. Ancak bu sefer Menajerimi Ara’nın final tehlikesi yaşaması nedeniyle Star TV’nin kararına büyük destek var.

İşte 18 Ekim Pazar günü yayınlanacak olan 9. bölüm fragmanı: