Ana sayfa Dizi Haberleri Senarist sen ne yaptın! Kardeşlerim dizisinde yine bir aşk harcandı, yine ayrılık hüznü çöktü!

Senarist sen ne yaptın! Kardeşlerim dizisinde yine bir aşk harcandı, yine ayrılık hüznü çöktü!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Senarist bir aşkı harcadı! Kardeşlerim dizisindeki ayrılıktan izleyiciler hiç memnun değil! Kardeşlerim dizisinde Nilsu Yılmaz, canlandırdığı Cemile karakteri ile dikkatleri üzerine çekti. Daha önce rol aldığı yapımlarda yeteneklerini sergileyen genç oyuncu, asıl büyük çıkışını ise Kardeşlerim isimli diziyle gerçekleştirdi. atv’de cumartesi akşamları yayınlanan dizinin Cemile’si artık yok… Berk Ali Çatal’ın canlandırdığı Tolga karakteri ile yakınlık kurma aşamasındayken Cemile’nin ayrılması dizi izleyicilerini bir hayli üzdü.

Nilsu Yılmaz, Aşk Tesadüfleri Sever 2 filminde Ayla karakteri ile iyi bir oyunculuk sergiledi. Payitaht Abdülhamid dizisinde Dilruba olarak deneyim yaşayan oyuncu, Kırmızı Oda dizisinde ise Melek karakteri ile konuk oyuncu olarak yer aldı. Nilsu Yılmaz, 2021 yılında Kardeşlerim dizisi sayesinde büyük popülerlik elde etti. Şimdi ise ayrılık vakti geldi. Kardeşlerim dizisinin 33. bölümünde Cemile’nin vedası izleyicileri çok üzdü.

Senarist sen ne yaptın! Kardeşlerim dizisinde yine bir aşk harcandı, yine ayrılık hüznü çöktü! 7

“Başınıza bela açtım, gitsem daha iyi olur” diyerek hikayeye vedan eden Cemile’ye izleyiciler çok alışmıştı. Bu şekilde hikayeden çıkartılması izleyicilerin tepkisine neden oldu. Bu ayrılığın hiç iyi olmadığını düşünen Kardeşlerim dizisi hayranları, “Maalesef bir çift harcandı. Tolga yine eskiden daha fazla kötü birisi olacak” diye yorum yaptı.

Birçok dizi hayranı Berk Ali Çatal’ın canlandırdığı Tolga karakterinin Cemile’nin ayrılığından sonra eski haline dönmesinden çekiniyor. Tolga, sevilmeyen bir karakter iken, Cemile ile birlikte sevilen birisi olmuştu. Şimdi eskiye dönüş yaşar ise izleyiciler bu duruma da tepki gösterecektir.

Cemile’nin gitmesinden rahatsız olan izleyiciler, senariste kızarken, oyuncuya sahip çıktı. Bir dizi hayranı, “Nilsu Yılmaz çok başarılı bir oyuncu, keşke böyle bir ayrılık olmasaydı. Cemile seni hiç unutmayacağız” diye yorum yaptı.