Ana sayfa Dizi Fragmanları Masumlar Apartmanı dizisinde bir başka psikopat daha mı?

Masumlar Apartmanı dizisinde bir başka psikopat daha mı?

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay -TRT1 ekranında izleyicilerle Salı akşamları buluşmakta olan Masumlar Apartmanı dizisi, etkileyici performansı ile yeni sezonun en başarılı işlerinden birisi olduğunu kanıtlıyor… Dizinin reytingleri çok iyi gelmeye devam ediyor. İlk 3 bölüm büyük beğeni topladı ve 4. yeni bölüm de yine ilgi görecektir.

6 Ekim Salı akşamı yayınlanacak olan yeni bölümde Safiye’nin merdivenden düşme sahnesi sonrasında neler yaşanacağı merakla bekleniyor. Gülben ve Safiye kardeşlerin izleyicilerin yüreklerini dağlayan halleri, Han ve İnci’nin içten ve doğal aşkları… 4. yeni bölümden 2. fragman yayınlandı. Etkili sahnelerle yeni bölüm çok ilgi görecektir.

Bazı izleyiciler Han karakterinin de psikopat olduğunu düşünüyor. İnci’nin “Psikopat çıkmandan korkuyorum” sözü de yeni bölümde dikkate değer bir ifade… İkilinin aşkının naif bir şekilde sunulması da izleyicileri çok etkiledi.

Şayet Masumlar Apartmanı dizisinin ana hikayesi sadece Safiye ve Gülben’den oluşsaydı izleyiciler çok sıkılabilirdi. Ancak Han ve İnci arasında oluşturulan saf aşk, ilginin yüksek kalmasının da nedenlerinden birisi.

Bir izleyici, “Han ve İnci sahneleri için sıkıcı diyen insanları anlamıyorum. Ben uzun süredir ekranda bu kadar naif işlenen bir aşk görmedim. Uzatmadan “bunun adını koyalım” diyen bir esas oğlan da.. Her probleme karşı kendileri de dahil sınav verecekleri ve alt edecekleri fragmandan belli.. Umarım naif aşk bozulmaz” yorumuyla birçok kişinin de duygularına tercüman oldu.

İşte Masumlar Apartmanı dizisinin 4. bölüm 2. fragmanı: