Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Ali Sürmeli’nin rahatsızlığı Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz’ı nasıl etkileyecek?

Ali Sürmeli’nin rahatsızlığı Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz’ı nasıl etkileyecek?

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – 61 yaşındaki Ali Sürmeli, yaşadığı sağlık sorunları nedeniyle Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinin 6. sezonu başlarken, tüm ekibi endişeye sürükledi… Beyin kanaması geçiren ve ameliyat olan oyuncunun sağlık durumunun iyi olması ise yüreklere su serpti…

Kimsesiz Doğan karakterine hayat veren oyuncunun yaşadığı bu sıkıntılı dönemde tüm arkadaşları da yanında yer alarak destek oldu. Peki Ali Sürmeli’nin sağlık sorunlarının diziye olan etkisi ne olacak? Sürmeli, yapımdan ayrılacak mı?

Oktay Kaynarca, Ali Sürmeli’nin yaşadığı bu sıkıntılı anlarda hastanede onun ve ailesinin yanındaydı. Hayati tehlikesi olmayan Ali Sürmeli’nin dizide uzun bir süre yer alamaması bekleniyor…

Geçtiğimiz haftalarda çekimlerin başladığı dizide sete de çıkamadığı ortaya çıkan Ali Sürmeli, sadece 1 bölümde yer alabilecek. 6 Ekim’de başlayacak olan EDHO 6. sezonunda Ali Sürmeli yeniden ne zaman izleyici ile buluşacak kimse bir şey söyleyemiyor. Ancak bunun uzun süreli bir ayrılık olacağı da net.

Kimsesiz Doğan karakteri için yazılan sahneler de kaldırıldı. TV100’den konuyla ilgili yapılan haberi aşağıda bulabilirsiniz.