Ana sayfa Sosyal Medya Nesrin Cavadzade’ye müstehcen fotoğraflar atanlar yandı!

Nesrin Cavadzade’ye müstehcen fotoğraflar atanlar yandı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com /Detay – Yasak Elma dizisinin 4. sezonu devam ediyor. Şahika karakterine hayat veren ünlü oyuncu Nesrin Cavadzade’de etkili performansı ile dizinin başarısında önemli bir pay sahibi olarak gözüküyor. Ünlü oyuncu, sete yetişmeye çalıştığı sırada sokakta görüntülendi.

Set ortamının gayet iyi olduğunu belirten oyuncu, koronavirüs 2. dalgasını düşünerek Temmuz ayının ortasında çekimlere başlandığını hatırlattı. Oyuncu, “Set ortamı iyi gidiyor. Çalışıyoruz. Biraz önden gidiyoruz. Temmuz ortasında başladık çalışmaya. Stok çekiyoruz. Onun dışında her şey yolunda” açıklamasında bulundu.

“Alfa erkeği yok ortada” şeklindeki önceki açıklaması ile ilgili sorulara da muhatap olan ünlü oyuncu, bu konunun çok konuşulduğu dile getiren muhabirlerin “Bir ilişkide aradığınız kriterler nelerdir?” sorusuna şöyle yanıt verdi:

“Sevme cesareti göstermesi. Eğer böyle birisini bulursam haberiniz olur. Sizden bir şey saklamak mümkün değil çünkü.”

Kendisine müstehcen fotoğraflarını atanların görüntülerini sakladığını belirten oyuncu, “Kimse kendini çok şey sanmasın, zeki ve kurnaz. Hala saklıyorum” ifadelerini kullandı. Vakti geldiği zaman bu kişileri paylaşabileceğini ifade eden oyuncu, şu anda bunun sırası olmadığını da sözlerine ekledi.