Ana sayfa Sinema Demet Özdemir’den kıskançlık itirafı! Aşk Taktikleri’ndeki Aslı’yla benzerliklerini anlattı…

Demet Özdemir’den kıskançlık itirafı! Aşk Taktikleri’ndeki Aslı’yla benzerliklerini anlattı…

tarafından zk zk

Televizyonngazetesi.com/Detay – Demet Özdemir, Erkenci Kuş dizisinin ardından, son yılların en gözde genç kadın oyuncularından birisi haline geldi. Popülerliği artan oyuncu, bu dizinin ardından bir dram dizisinde oynamak istedi ve tv8’de yayınlanan Doğduğun Ev Kaderindir’de İbrahim Çelikkol ile başrolde yer aldı.

Oyuncu, geçtiğimiz sezon ekrana veda eden dizinin ardından bu sezon dizilerde yer almak istemedi. Yaz aylarında çekilen filmi ise yakın zamanda yayınlandı. Netflix için çekilen Aşk Taktikleri filminde Şükrü Özyıldız ile başrolde yer aldı.

Demet Özdemir ve Şükrü Özyıldız, romantik komedi filminin heyecanını yaşıyor şu günlerde. 11 Şubat’ta yayınlanan filmin Netflix platformunda Top 10 listesinde ilk sıraya yükselmesi büyük dikkat çekti. Özdemir ve Özyıldız, başarılı bir proje ortaya koymuş olmanın mutluluğunu yaşıyorlar şu sıralar.

İkili filmin yayınlanmasının ardından Spotify’da Kaldığın Yerden isimli podcast programı için bir röportaj verdiler. Kamera arkasında uyumlu bir çalışma gerçekleştiren iki oyuncu da çalışma disiplinleri ile birbirlerine övgüler yağdırdılar.

Demet Özdemir, Şükrü Özyıldız’ın sete hep önceden hazırlanıp geldiğini, son derece işine karşı özenli olduğunu vurgularken, Özyıldız da partneri için benzer cümleler kurdu.

Demet Özdemir'den kıskançlık itirafı! Aşk Taktikleri'ndeki Aslı'yla benzerliklerini anlattı... 28

Bu arada filmde oynadıkları Kerem ve Aslı karakterlerine benzeyip benzemedikleri ile ilgili soruya da içtenlikle yanıt verdi oyuncular.

Aşk konusunda taktik yapmak, kıskanmak ile ilgili bir soru üzerine taktik yaparak kıskandırılmaktan hoşlanmadığını belirten Şükrü Özyıldız, “Kıskanç denildiğinde aklıma çok toksik bir şey geliyor. Tatlı bir şekilde kıskanıyorsam da ortada bir taktik yoksa hoşuma gider” diye konuştu.

Demet Özdemir ise kıskanç olduğunu saklamayarak “Ben çok kıskanç biriyim. Belki de çoğu insan kadar öyleyim ama ben bunu dürüst bir şekilde ifade ediyorum. Kıskanırım. Belli edip etmemede kafam karışabilir. Tabii ki bu konuda kavga çıkarmaktan bahsetmiyorum. Ben erkek arkadaşımın hep benimle olsun isterim. İnsan sakınmaz mı? O zaman niye ilişki yaşıyorsun?” dedi.