Ana sayfa Dizi Haberleri Masumlar Apartmanı dizisinde değişim sert olacak, Melisa Şenolsun açıkladı!

Masumlar Apartmanı dizisinde değişim sert olacak, Melisa Şenolsun açıkladı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com/ Detay – Ünlü oyuncu Melisa Şenolsun’un Masumlar Apartmanı dizisine katılmasına hayranları çok sevindi. Oyununun ismi dizinin hazırlık sürecinde İnci karakteri için geçiyordu. Ancak bu rol sonrasında Farah Zeynep Abdullah’a gitti.

İnci karakterinde başarılı performans sergileyen Farah Zeynep Abdullah, psikoloji gerilimi yüksek sahnelerde yer almakta yorulunca ve bundan kötü etkilenince diziye ilk sezon sonunda veda etti.

İkinci sezon itibariyle ise bu sefer Melisa Şenolsun, boşluğu doldurmak için Masumlar Apartmanı ekibine katıldı. Rüya karakterini canlandıran oyuncu için dizide yer almak büyük bir şans…

Daha önce tanıdığı arkadaşları ile yeniden bir araya geldiğini anlatan oyuncu, sette çok rahat ettiğini şu sözlerle anlattı:

“Zaten bütün oyuncu arkadaşlarımla önceden tanışıyordum. Bu çok büyük bir konfor. Çünkü oturmuş bir sete gitmek, ikinci sezonda olmak her zaman zor. Ne kadar ekip çok tatlı olsa da kurulu bir düzen, dil oturmuş oluyor. Sonradan dahil olmak, o dili keşfetmek, anlamak, bir yandan da süreci sekteye uğratmamak önemli oluyor. Bütün oyuncu arkadaşlarım, ekip ve yönetmenim bütün işimi kolaylaştırdılar. Çok güzel geçiyor şu anda.”

Masumlar Apartmanı dizisinde değişim sert olacak, Melisa Şenolsun açıkladı! 1

Rüya karakterinin önümüzdeki bölümlerde daha da açılacağının altını çizen Melisa Şenolsun, ekranda izleyicilerin farklılıkları ile dikkat çeken bir Rüya göreceklerini anlattı. Anlaşılan dizide karakterin değişimi etkili ve sert olacak.

Melisa Şenolsun karakterin değişimi konusunda şu detayları anlattı: “Karakter çok heyecanlı, çok farklı bir karakter. Daha da açılacak ve daha da Rüya’nın farklılıklarına değineceğiz. Çok keyifli bekliyorum bir an önce diğer bölümleri.”

Farah Zeynep Abdullah’ın psikoloji bozulduğu için diziye veda etmesi de gündemde yer alıyor. Melisa Şenolsun ise karakterden çıkamadığı durumlar olmadığının altını çizdi.

Artık oyunculuğun keyifli ve eğlenceli kısmında olduğunu anlatan oyuncu, tecrübe kazandığını da ifade etmiş oldu.