Ana sayfa Dizi Haberleri Masumlar Apartmanı dizisinde Ezgi Mola oynamıyor, sanki Safiye’yi içinde yaşıyor!

Masumlar Apartmanı dizisinde Ezgi Mola oynamıyor, sanki Safiye’yi içinde yaşıyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – TRT1’in yeni dizisi Masumlar Apartmanı, ilk bölümü ile Salı akşamı yayınlandı ve yankısı da hala devam ediyor. Dizinin gerçek hayat hikayesinden uyarlanmasının yanı sıra başrol oyuncularının müthiş performansı da göz dolduruyor.

Sosyal medyada dizi daha ilk bölümden kendisine büyük bir taraftar kitlesi buldu. İzleyiciler, ekran başında gördüklerine çok şaşırdı. Vurdulu kırdılı sahneler ve töre hikayeleri yoktu. Ama ekranda birçok evde yaşanan, birçok kişinin kendisini bulduğu anlar yaşandı. Temizlik takıntısının insanları getirdiği boyut gözler önüne serildi.

Ezgi Mola, Merve Dizdar, Birkan Sokullu ve Farah Zeynep Abdullah’ın başrollerinde yer aldığı dizi, TRT1’in yeni sezondaki en sürpriz yapımlarından birisi oldu. Safiye karakterine hayat veren Ezgi Mola, öne çıkan isimdi… 8 yıl aradan sonra yeniden dizilere dönüş yapan ünlü oyuncu, bugüne kadar akıllarda kalan komedi performanslarının çok dışına çıktı.

Dram projesinde oynamayan adeta Safiye karakterini yaşayan bir Ezgi Mola gerçiği daha ilk bölümden izleyicileri fazlasıyla etkiledi. Sosyal medyada da ünlü oyuncuya yönelik çok güzel yorumlar yapıldı.

“Ezgi o kadar iyi oynamış (yaşamış) ki hem üzülüp hem sinir olabiliyorum, kusursuz oyunculuk bu” yorumunda bulunan bir izleyici, birçok kişinin de duygularına tercüman oldu.

Merve Dizdar’ın Gülben karakterinin düştüğü durumlar da izleyicileri bir hayli etkiledi. Safiye’nin Gülben’i ezdiği her sahne izleyicilerin yüreklerine dokundu.

“Gülben’e yazık ne ablasından kabul görüyor, ne de ailenin geri kalanından” yorumunda bulunan bir izleyici, Merve Dizdar’ın bu duyguyu izleyicilere geçirdiğini de anlatıyordu.

Sözün özü; Masumlar Apartmanı çok iyi başladı ve izleyicileri daha ilk bölümden etkileyerek, aksiyon ve töre dolu birçok dizi senaryosundan farklı işlerin de ortaya konabileceğini, izleyicinin de bunu beğenebileceğini göstermiş oldu.