Ana sayfa Sosyal Medya Masumlar Apartmanı dizisinde felaketler kapıda, gerçek ortaya çıktı, Safiye çıldırdı!

Masumlar Apartmanı dizisinde felaketler kapıda, gerçek ortaya çıktı, Safiye çıldırdı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – TRT1 ekranında Salı akşamları yayınlanmakta olan Masumlar Apartmanı dizisinin 5 Ocak akşamı tekrar bölümü izleyicilerle buluştu. Tekrarının bile iyi reytingler aldığı, Totalde 6., AB’de 2. ve ABC1 grubunda 3. olduğu günler yaşıyoruz.. Ezgi Mola, Merve Dizdar, Birkan Sokullu ve Farah Zeynep Abdullah’ın başrolünde olduğu dizi o kadar etkili bir yapım oldu ki, tekrarları bile reytinglerde birçok diziyi geçebiliyor.

Masumlar Apartmanı dizisindeki ayrılık sadece 1 hafta sürdü ama izleyicilere bu bile fazla geldi. Birçok dizi hayranı yeni bölümün çabuk gelmesini istediklerini belirten yorumlarla sosyal medyada paylaşımlar yapıyor. Dizinin 12 Ocak Salı akşamı yayınlanacak olan 17. bölümünden ilk fragman da paylaşıldı. Safiye’nin artık iç sesi haline gelen annesi Hasibe’nin gölgesinden bir türlü kurtulamaması da izleyicilerin canını sıkıyor.

Masumlar Apartmanı dizisinde felaketler kapıda, gerçek ortaya çıktı, Safiye çıldırdı! 8

Safiye’nin artık düzelmesini arzu eden ve Tansel Öngel’in canlandırdığı Naci’nin gelişi ile de önemli bir fırsat yakalandığını düşünen dizinin hayranları, 17. bölümde de yine Hasibe’den kurtulamayacak. Safiye’nin iç sesi ortadan kaybolmadı. Safiye, geçtiğimiz bölümlerde iç sesine ‘dur’ diyerek önemli bir adım atmıştı ama, içini yiyip bitiren annesinin gölgesinden kurtulamıyor.

Açelya Devrim Yılhan’ın canlandırdığı Hasibe karakteri de dizi hayranlarının en gıcık olduğu karakterlerden birisi haline geldi. “Felaketler kapıda demiştim” diyerek 17. bölümde yine ortaya çıkan Hasibe’nin sözleri de pek haksız değil. Safiye, Han’ın sözlerine kızıp onu evden kovuyor.

Masumlar Apartmanı dizisinde felaketler kapıda, gerçek ortaya çıktı, Safiye çıldırdı! 9

Gülben, ablasındaki değişimin farkında. Naci’nin ona iyi geldiğini biliyor. Ancak bu durumu felaket olarak görmesini kabullenemiyor ve onu etkilemeye çaba harcıyor. Ancak Safiye için felaket gerçekten kapıda. Naci’nin eşi ortaya çıkacak. Safiye’nin delirdiğini ve kendini duvarlara vurduğunu, ortalığı dağıttığını göreceksiniz.

Han, ablasını yalnız bırakmayacak. Naci, derin düşüncelere daldı ve ne yapacağı belli değil. Safiye’nin hayalleri yıkıldı belki ama verdiği duygusal tepki bile çok kıymetli…

İşte Masumlar Apartmanı dizisinin 17.bölüm ilk fragmanı: