Ana sayfa Sosyal Medya Mehmet Aslantuğ ve Arzum Onan çiftinin oğulları Can Aslantuğ, anne ve babasının izinden gidecek!

Mehmet Aslantuğ ve Arzum Onan çiftinin oğulları Can Aslantuğ, anne ve babasının izinden gidecek!

tarafından kadir kadir

TelevizyonGazetesi.com / Detay –1998 yılında yayınlanan ve o dönem ciddi bir hayran kitlesine ulaşan Sıcak Saatler dizisiyle tanıdı Türk izleyicisi Arzum Onan ve Mehmet Aslantuğ çiftini. Türkiye’nin en sevilen ünlü çiftleri hep naif karakterleriyle anıldı. En son Kardeş Çocukları dizisiyle ekranlara gelen Mehmet Aslantuğ ve eşi Arzum Onan’ın oğulları Can Aslantuğ, oyuncu olmaya karar verdi.

Aslında bu karar yeni değil. Arzum Onan iki yıl önce bir gazeteye verdiği röportajda “Oğlumuz Can da babasının yolunda ilerlemeyi düşünüyor. Aklında önce oyunculuk, sonra yönetmenlik var” demişti. Fakat girdiği üniversite sınavında Koç Üniversitesi Konservatuar bölümünü kazanınca Piyano üzerine müzik eğitimi almaya başladı.

Mehmet Aslantuğ ve Arzum Onan çiftinin oğulları Can Aslantuğ, anne ve babasının izinden gidecek! 8
Üniversiteyle eş zamanlı sinema üzerine New York ve Türkiye’de eğitim gören Can Aslantuğ, artık kariyerine oyuncu olarak devam etmek istiyor. Gaye Sökmen Ajans ile sözleşme imzalayan Can Aslantuğ, “Eğitimini aldığım kamera arkası da dahil, sanatın tüm alanlarını önemsiyorum. Çünkü birbirlerini beslediğini inanıyorum. Öyleyse çalışma vakti” diyerek müjdeli haberi sosyal medya üzerinden verdi.

Can Aslantuğ’u ilk yüreklendiren yorum Mehmet Aslantuğ’dan gelirken, deniz tutkunu olan usta oyuncu “Pruvan net, seyrin kutlu olsun yiğidim❤️” notunu düştü. Arzum Onan ise yolun açık olsun der gibi sadece “Oğluuumm❤️” demekle yetindi.

Mehmet Aslantuğ ve Arzum Onan çiftinin oğulları Can Aslantuğ, anne ve babasının izinden gidecek! 9

Annesi ve babasının izinden gitmeye karar veren 21 yaşındaki Can Aslantuğ’un ajans için fotoğraf çekimleri başarılı isim Tamer Yılmaz tarafından yapıldı.