Ana sayfa Dizi Haberleri Masumlar Apartmanı dizisindeki ayrılık gerçeği, oyuncunun kararına kaldı!

Masumlar Apartmanı dizisindeki ayrılık gerçeği, oyuncunun kararına kaldı!

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com /Detay- Salı akşamları TRT1’de yayınlanan Masumlar Apartmanı dizisi, sezonun en çok konuşulan projelerinin başında geliyor. Özellikle ilk yayınlandığı haftalarda herkesi ekrana kilitleyen bir dizi olarak büyük dikkat çekmişti. Ezgi Mola, Merve Dizdar, Birkan Sokullu ve Farah Zeynep Abdullah’ın başrolünde yer aldıkları dizi, o günden bugüne yine ilgiyle izlenmeye devam ediyor.

Safiye, Gülben, Han ve İnci ile birlikte Hikmet ve Neriman karakterleri de dizinin hikayesinde ana unsurlar oldular. Başta en çok Safiye dikkat çekse de karakterlerin tek tek derinliğine inilmeye başlandı.

Diziye gelen bir başka karakter daha vardı ki haftalar boyunca izleyicinin heyecanla ve merakla beklediği sahnelerde yer aldı. Kim miydi bu karakter? Naci!

Tansel Öngel’in hayat verdiği Naci, diziye gelmesiyle birlikte büyük bir değişimin fitilini de ateşledi. Neredeyse 20 yıldır evinden tek bir adım atmamış olan Safiye’yi dışarı çıkarmayı ve kalbini biraz olsun yumuşatmayı başaran tek kişi olarak ciddi bir gelişme kaydetmesini sağladı.

Masumlar Apartmanı dizisindeki ayrılık gerçeği, oyuncunun kararına kaldı! 38

Naci karakteri aslında Han’ın tüm karşı gelmelerine rağmen, ailenin hayatındaki bir kırılma noktasını da tetikledi. Gidişiyle de Safiye’yi derin bir yalnızlığa itti. Ağır hasta olan Naci’nin öleceği düşünülüyordu ama Han, ablasının onun ölümüne şahit olup daha da büyük travmalar yaşamaması için Naci’yi gitmeye ikna etti.

Tansel Öngel’in dizi ile anlaşması 13 bölümdü ama hikaye sevilince devam etti. Fakat geçtiğimiz haftalarda da Ankara’ya kızının yanına gitmesiyle şimdilik hikayeden çıktığı ifade edildi.

Yani Naci’nin gelmesi için bir açık kapı bırakılmış, ilerleyen bölümlerde yeniden hikayeye eklenmesi ihtimali belirmişti.

Fakat şimdi bir başka durumun geliştiği de kulislere düştü! Gazeteci Birsen Altuntaş’ın verdiği bilgiye göre, Tansel Öngel ile yapılmış yeni bir anlaşma şu an itibari ile yok! Dizinin yapımcı firması OGM Pictures, Tansel Öngel ile görüşmede.
Masumlar Apartmanı dizisindeki ayrılık gerçeği, oyuncunun kararına kaldı! 39

Ancak bir başka gerçek var ki Tansel Öngel’in, Masumlar Apartmanı’ndaki Naci’yi oynadıktan sonra yeniden gündeme gelmesiyle birlikte farklı yapımcılardan da oyuncuya teklif gitmiş.

Şimdi karar Tansel Öngel’de. Eğer başka bir projeyi kabul ederse, Masumlar Apartmanı dizisine geri dönmesi şu aşamada mümkün olmayacak!

Eğer Naci’yi oynamaya devam kararı verirse de önümüzdeki günlerde yeniden diziye dönmesi söz konusu. Hikaye de ona göre şekillendirilecek… Bakalım oyuncu, nasıl bir karar verecek?