Ana sayfa Sosyal Medya Tatlı rekabet ortaya çıktı! Hande Erçel, yeğeni Mavi’nin kime benzediği konusuna son noktayı koydu!

Tatlı rekabet ortaya çıktı! Hande Erçel, yeğeni Mavi’nin kime benzediği konusuna son noktayı koydu!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Ünlü Oyuncu Hande Erçel, geçtiğimiz günlerde katıldığı bir programda yeğeni Aylin Mavi ile ilgili bir soruya verdiği yanıtla güldürdü. Şu sıralar Sen Çal Kapımı isimli diziyle gündemde olan oyuncu, instagram’daki 20,5 milyon takipçisi ile de çok konuşuluyor. Her yaptığı paylaşımlar sosyal medyayı sallayan Erçel, ablası Gamze Erçel’in kızının kime benzediği ile ilgili sözleriyle de dikkat çekti.

Hande Erçel, dizinin çekimlerinden fırsat buldukça yeğeni Mavi ile buluşuyor ve birlikte çekilen pozlarını paylaşıyor. Gamze Erçel ve Hande Erçel’in anneleri Aylin Erçel, 2019 yılında hayatını kaybetmişti.

Gamze Erçel, 2020 yılında dünyaya gelen kızına annesinin de ismini vermişti. Aylin Mavi, Ocak ayında 1 yaşına girmiş ve pandemi nedeniyle küçük bir partiyle aile içinde birinci yaşı kutlanmıştı.

Hande Erçel, yeğeni ile verdiği pozlarla da günlerce magazin sayfalarını süsledi. Sık sık yeğeni ile bir araya gelmeye çalışan oyuncu, Zorlu PSM Youtube kanalında yayınlanan ‘İbrahim Selim İle Bu Gece’ isimli programında güldüren bir açıklama yaptı.

Tatlı rekabet ortaya çıktı! Hande Erçel, yeğeni Mavi'nin kime benzediği konusuna son noktayı koydu! 11

Yeğeni ile ilgili konuşmalar sırasında “Kokusunu özledim. Dünyanın en güzel hissi. Anne olmadığım için belki. Şu an 15 aylık. Yani her gün değişiyorlar, ben zaten haftada bir görebiliyorum. O yüzden her gittiğimde başka bir Mavi var” diye konuştu Erçel.

İlerde bir çocuğu olmasını çok istediğini de özellikle dillendiren Hande Erçel, hemen arkasından “Mavi’ye benzer inşallah” dedi.

Tatlı rekabet ortaya çıktı! Hande Erçel, yeğeni Mavi'nin kime benzediği konusuna son noktayı koydu! 12

İbrahim Selim’in “Heralde benzer, Mavi ablanın çocuğu Hande” sözleri üzerine Hande Erçel, “Mavi bana benziyor İbrahim. Bunu sırf söylemek için bunu söyledim…” diyerek kahkahayı bastı.

Anlaşılan evde Mavi’nin kime daha çok benzediği ile ilgili tatlı bir çekişme yaşanmakta. Hande Erçel de fırsat bu fırsat diyerek yeğeninin en çok kendisine benzediği fikrini ortaya koydu.

Hakikaten de ablasının mavi gözlü ve sarışın olduğu düşünülürse, Mavi daha çok teyzesi Hande Erçel’e benzemiyor mu sizce de? Kız genelde ‘halaya çeker’ denilir ama teyzeye de benzeme ihtimali bilinen bir durum…

Tatlı rekabet ortaya çıktı! Hande Erçel, yeğeni Mavi'nin kime benzediği konusuna son noktayı koydu! 13

Tabii ki baba Caner Yıldırım faktörü de ortada. Ancak iki kız kardeş arasında daha çok kime benzediği konusunda da Hande Erçel’e daha çok benzediği çok net… Mavi biraz teyzesine çekmiş galiba…

Tatlı rekabet ortaya çıktı! Hande Erçel, yeğeni Mavi'nin kime benzediği konusuna son noktayı koydu! 14 Tatlı rekabet ortaya çıktı! Hande Erçel, yeğeni Mavi'nin kime benzediği konusuna son noktayı koydu! 15