Ana sayfa Sosyal Medya Masumlar Apartmanı dizisindeki çöp ev gerçeği tüyleri diken diken etti!

Masumlar Apartmanı dizisindeki çöp ev gerçeği tüyleri diken diken etti!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Masumlar Apartmanı dizisinin ilk bölümü 15 Eylül Salı akşamı yayınlandı ve TRT1 ekranında izleyicileri derinden etkileyen bir hikayenin müthiş başlangıcı yaşandı. EzgiMola ve Merve Dizdar’ın iki kız kardeşe hayat verdiği dizinin hikayesi çok etkileyeci.

Haberlerde gördüğümüz çöp evlerin bir benzerini dizide görmek izleyiciler açısından daha önce yaşamadıkları bir deneyim. Psikolojik sorunlar yaşayan bireylerin bir aile olma hikayesi. Hem de gerçek hayattan esinlenilerek senaryolaştırıldı. Masumlar Apartmanı dizisinde ciddi boyutta takıntıları olan Safiye ve Gülben kardeşlerin pamuk ipliğine bağlı bir düzenleri var.

Birkan Sokullu’nun canlandırdığı Han’ın olmadığı zamanlarda Gülben ve Safiye için hayat daha da zor. Temizlik takıntısı olan Gülben ve Safiye’nin çöpleri biriktirmesi ve bir oda dolusu çöplerin pis kokusu izleyicilerin burnuna kadar geldi desek yeridir.

Masumlar Apartmanı dizisinde Ezgi Mola ve Merve Dizdar ikilisinin müthiş performansı ile çöp ev gereğinin ekrana yansıyan hali tüyler diken diken etti.

İzleyiciler de bu çöp ev sahnesinden çok etkilendi. “Dehşet verici, harika bir sahneydi” diye yorum bırakan Masumlar Apartmanı izleyicileri, müziğinden karakterlere kadar yapımdan çok etkilendiklerini belirten yorumlar yaptı.

Ezgi Mola 8 yıl sonra Safiye karakteri için neden dizilere geri döndü, yapımın kalitesi bunu açıklamaya yetiyor…

İşte çöp ev gerçeğini anlatan o sahne: