Ana sayfa Dizi Haberleri Masumlar Apartmanı dizisinden ayrılık iddiaları ortalığı sardı!

Masumlar Apartmanı dizisinden ayrılık iddiaları ortalığı sardı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – İlk sezonu çok başarılı geçen Masumlar Apartmanı isimli dizinin ikinci sezonu öncesinde sosyal medyada ortaya atılan iddialar herkesi meraklandırıyor.

Orman felaketi nedeniyle muhalif bir tavır koyan başta Ezgi Mola olmak üzere, bazı oyuncularla TRT yönetimi arasında sorun olduğu yönünde bir algı yaratılma çabası var. Bu algı yaratılma çabasından da Masumlar Apartmanı dizisi zarar görebilir bir noktaya geldi.

Gülseren Budayıcıoğlu’nun kitabından senaryolaştırılan ve çok ilgi çeken dizinin bazı oyuncularının iktidara muhalif tavırları ve orman yangınlarında da bunun daha net ortaya çıkmış olması, bu iddialara dayanak olarak gösteriliyor.

Ezgi Mola’nın Safiye karakterini artık canlandırmayacağı gibi bir iddia da ortaya çıktı ve birçok dizi hayranı da bu durumdan rahatsız oldu.

Ezgi Mola, şimdilerde Cem Yılmaz’ın projesi olan Erşan Kuneri’nin setinde bulunuyor.. Peki oyuncu gerçekten diziden ayrılacak mı?

Sosyal medyada iddialar hala sürüyor. Oyuncunun menajerlik ajansı ise bu durumun doğru olmadığı bilgisini veriyor. Ancak ne olup ne olmayacağı çekimlerin başlamasıyla netleşecektir.