Ana sayfa Sosyal Medya Ezgi Mola’nın muhalif tavırları, Masumlar Apartmanı için bir kriz mi yarattı?

Ezgi Mola’nın muhalif tavırları, Masumlar Apartmanı için bir kriz mi yarattı?

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Ezgi Mola, 8 yıl aradan sonra dizi setlerine dönüş yaptı. Uzun yıllar boyunca televizyon işlerinde yer almayan Mola, Masumlar Apartmanı gibi önemli bir projeyi kabul etti.

Psikolojik ve duygusal noktadan Safiye karakterin tüm farklılıklarını ekranda başarıyla yansıtan oyuncu, genelde komedi rollerinde izleyen hayranlarını da çok şaşırttı. Ezgi Mola çok başarılı bir performans ortaya koydu ve Masumlar Apartmanı ile muhteşem bir dönüş yaptı.

TRT1 ekranında geçen sezonun en başarılı yapımlarından birisi olan dizi, çok güçlü reytingler elde etti. Psikolojik derinliği olan, duygusallığı yüksek dizinin sezon finalinde Farah Zeynep Abdullah’ın ayrılması herkesi üzmüştü. Oyuncunun canlandırdığı karakterin psikolojik sıkıntısını yaşaması nedeniyle rolde devam etmeme kararı aldığı bilgileri yansımıştı.

Şimdilerde ise Ezgi Mola hakkında Masumlar Apartmanı dizisinden ayrılacağına yönelik iddialar ortada dolaşıyor. Orman yangınları ile birlikte muhalif tavırlarını yükselten Ezgi Mola’nın TRT1 yönetimini rahatsız ettiği iddiası da ortaya atıldı. Oyuncunun gerginlik nedeniyle dizisinden de ayrılacağı yönünde birçok iddianın dile getirilmesi, sosyal medya üzerinden yapılan bir algı çalışması da olabilir…

Sonuçta sosyal medya algıları yönetme konusunda son dönemde en çok kullanılan araç oluyor. Ezgi Mola’nın diziden ayrılma kararı verdiğine yönelik hiçbir bilgi yok. Hatta, gazeteci Birsen Altuntaş’ın oyuncunun menajerlik ajansı ile görüşerek diziye devam edeceğine yönelik bilgi alması da bu iddiaları azaltmadı.

Ezgi Mola, muhalif kimliği ile öne çıkan bir isim. Masumlar Apartmanı ise bir dizi ve TRT1 ekranında da başarıyla devam ediyor. Muhalif kimlikli bir ismin iktidarın kontrolündeki TRT1 dizisinde yer almasının bir sorun olduğu algısı ne kadar temelden yoksun olsa da yine de sosyal medyada bir kriz varmış gibi hava yansıtılıyor.

Gelen bilgiler Ağustos sonunda dizi ekibinin tam kadroda toplanarak ikinci sezon için çekimlere başlayacağı yönünde. Ezgi Mola’dan da hayranları bir açıklama yapmasını bekliyor.

Bir dizi hayranı ise şu sözüyle çok şey anlatıyor: “Ezgi Mola olmadan, Masumlar Apartmanı’nın bir anlamı yok.”