Ana sayfa Dizi Fragmanları Masumlar Apartmanı dizisini alt üst eden yeni adam!

Masumlar Apartmanı dizisini alt üst eden yeni adam!

tarafından ker_def

TRT 1’in Salı günlerine damga vuran ve yayınlandığı ilk günden bu yana gündemden düşmeyen dizisi “Masumlar Apartmanı”, 24 Kasım Salı akşamı (yarın) on birinci bölümüyle ekranlara geliyor. Dizinin yeni bölümünde Tansel Öngel’in canlandıracağı Naci karakteri büyümüş haliyle yeniden izleyici karşısına çıkacak. Safiye’nin büyük aşkı Naci’nin gelişi onu alt üst edecek. Diziye Naci karakterinin büyümüş haliyle dönmesi kararı da hikayede büyük bir değişimin habercisi oldu.

Gerçek bir hayat hikayesinden uyarlanan Masumlar Apartmanı, çarpıcı öyküsüyle yine izleyicileri ekran başına kilitleyecek. Tansel Öngel’in diziye katılması hikaye açısından tam da izleyicilerin istediği bir gelişme oldu. Yeni bölümleri merakla ve heyecanla beklenen “Masumlar Apartmanı”nın yeni bölümünde neler olacağı ile ilgili detayları haberimizin devamında bulabilirsiniz.

Masumlar Apartmanı dizisini alt üst eden yeni adam! 9

Herkes Safiye’nin aşka düşman olduğunu düşünürken, Naci’nin gelişi onun tüm duygularını alt üst eder. Eski hatıraları yerlerinden bir bir çıkar ve Safiye’yi gafil avlar. Safiye onu karşı pencereden görme ihtimaliyle bile baş edemezken, Naci’nin atacağı bir adımla daha da sarsılacaktır.

Masumlar Apartmanı dizisini alt üst eden yeni adam! 10

Gülben ise Esat’ın evine giderek herkesi şaşırtmış, Han ve Esat’ı zor durumda bırakmıştır. İnci devreye girip tatsız bir olay yaşanmaması için elinden geleni yapar.

Han’ın hayatındaki zorlukları daha da yakından gören İnci, onun yükünü hafifletmeye çalışır. Bu uğurda en yakın arkadaşı Esra’yla arasının bozulmasını bile göze alacaktır.

Masumlar Apartmanı dizisini alt üst eden yeni adam! 11

Memduh okul kredisini ödemek için torunlarından gizli taksiciliğe başlar. Safiye Han’ın ardından Gülben’i de kaybedeceğine inanır. Yalnız öleceğini söyleyen annesinin haklı çıkmasından korkmaktadır.

“Masumlar Apartmanı” 11. yeni bölümüyle 24 Kasım Salı (yarın) akşam saat 20.00’de TRT’1 de yayınlanacak.