Ana sayfa Dizi Haberleri Zeynep Çamcı, iki yıl aradan sonra yeni dizi teklifini kabul etti!

Zeynep Çamcı, iki yıl aradan sonra yeni dizi teklifini kabul etti!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – 2009 yılından itibaren oyunculuk kariyerine başlayan Zeynep Çamcı, Leyla İle Mecnun dizisindeki Sedef karakteri ile öne çıkmıştı. Ardından da Adını Feriha Koydum dizisindeki Can Serter olarak göz dolduran oyuncu, farklı kişiliği ve enerjisi ile büyük bir hayran kitlesine sahip

Yaratıcı kişiliği nedeniyle de dikkat çeken Çamcı, farklı rolleri de başarıyla canlandırdı. Beni Böyle Sev dizisindeki Ayşem, Kara Yazı’daki Yaren, Seviyor Sevmiyor dizisindeki Deniz ve son olarak da Adı Zehra’daki Zehra ile ekranlarda boy gösterdi. Ünlü oyuncu şimdi ise yeni bir diziye hazırlanıyor…

Gazeteci Birsen Altuntaş’ın kulis bilgisine göre Zeynep Çamcı, Gain platformu için hazırlıklarına başlanan psikolojik gerilim türündeki Terapist isimli dizide başrolde yer alacak.

Muhammet Uzuner, Murat Kılıç ve Çağdaş Onur Öztürk ile başrolü paylaşacak olan Zeynep Çamcı, böylelikle bir süre ara verdiği dizi setlerine yeniden dönüş yapmış olacak.

Çamcı en son kendisinin yazdığı ve yönettiği, moda devlerine kafa tutan genç bir kadının hikayesini konu edildiği Feride isimli filmi çekmişti. Yapımda birçok ünlü isim de yer almıştı.