Ana sayfa Sosyal Medya Kaan Taşaner’den 17 yaş küçük sevgili tepkisi!

Kaan Taşaner’den 17 yaş küçük sevgili tepkisi!

tarafından kadir kadir

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Gold Film imzalı Kanunsuz Topraklar dizisinde Avukat Yavuz karakterini canlandıran Kaan Taşaner, şık giyimi, iyi konuşması ve hırslı halleriyle izleyicinin sevdiği karakterlerden biri oldu.

2010 yılında “Fatmagül’ün Suçu Ne” isimli dizideki Erdoğan karakteri ile büyük bir çıkış yakalayan Kaan Taşaner, Kuzey Güney dizisindeki Şeref karakteri ile hayran kitlesini artırmıştı. Hep iyi projelerde rol alan oyuncu daha sonra Diriliş Ertuğrul dizisindeki Gündoğdu karakteri ile gönüllerde yer etti.

Geçtiğimiz akşam sevgilisi Seray Dura ile bir şeyler içmeye çıkan ikili, muhabirlerin merak edilen sorulanı cevapladı. İki hafta önce Kanunsuz Topraklar dizisini bitirdiklerini belirten Kaan Taşener, şu sıralar dinlendiğini, gelen teklifleri değerlendirdiğini ve uzun zamandır sevgilisiyle birlikte yazdıkları proje üzerinde çalıştıklarını ifade etti. Tiyatro oyunu ve film projesi üzerine yoğunlaşan ikili, mümkün olursa projenin içerisinde birlikte yer almak istediklerini dile getirdiler.

Kaan Taşaner'den 17 yaş küçük sevgili tepkisi! 7

Muhabirler 42 yaşındaki Kaan Taşener’e sevgilisi Seray Dura’ın kendisinden 17 yaş küçük olması nedeniyle zaman zaman sosyal medyada hedef oldukları eleştiri okları hatırlatıldı. Bu konuya hiç aldırış etmediği gözlenen oyuncu şu açıklamada bulundu;

“Bu haberleri yapan arkadaşlar olarak siz magazin muhabirleri tercih ederek, bu konunun altını çiziyorsunuz. Bizim bu durumla ilgili bir derdimiz, sıkıntımız yok. Bu böyle değişmeyecek. Seneye de 17 kalacak, ondan sonraki sene de 17 kalacak.”